Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 september 2015

Viktor Orbán (premier Hongarije), laat z'n ware nazi-kop zien.........

De premier van Hongarije, Orbán, liet een trein met vluchtelingen naar een kamp brengen (waar doet dit toch aan denken??), i.p.v. dat hij deze trein liet vertrekken richting Duitsland...... Deze vluchtelingen (mensen) zitten daar in grote nood en weigeren terecht naar het kamp te gaan (waar de berichten spreken over opvang in kampen, die lijken op concentratiekampen)..... Een fiks aantal van die vluchtelingen schijnt al te zijn mishandeld door de Hongaarse politie. Geen reden voor Orbán zich een beetje in te houden, hij had het gore lef te stellen, dat de vluchtelingen een gevaar zijn voor de EU. De fascist vertelde, dat de moslims binnen de kortste keren de EU bevolking in aantal zullen overtreffen.......... De EU heeft dan ook maar 1 miljoen inwoners, ja toch??!!

'Leuk' ook dat van Haersma Buma onmiddellijk het onderwerp naar zicht toe trok en de EVP (de partij in de EU waar het CDA aan deelneemt) heeft opgedragen de partij van Orbán, Fidesz, per direct uit de partij te zetten. Van Haersma Buma was ook al 'zo fanatiek', toen Orbán de pers aan banden legde en de persvrijheid de nek omdraaide........ De EVP zou een onderzoek in laten stellen tegen Fidesz, waar na deze belofte niets meer van werd gehoord...... De enorme paardenbeffer van Aersma Buma, die z'n bek zo vol heeft over de vluchtelingen, die ook hij niet in de EU wil zien, liet weten dat vluchtelingen in de regio moeten worden opgevangen, al heeft hij een wel hééééééél ruime interpretatie van deze 'regio.........' Hij wil ze opvangen van Syrië tot desnoods Marokko, zo lang het maar niet binnen de EU is!

Wat Hitler niet voor elkaar kreeg in WOII, wordt langzaam maar zeker werkelijkheid in Oost-Europa. Vervolging van minderheden, zoals Roma en Sinti, antisemitisme, grote vreemdelingenhaat in het algemeen, inclusief fiks haatzaaien, zoals Orbán deed met zijn hierboven genoemde uitlating...... Ook de andere Oost-Europese EU landen hebben schijt aan de vluchtelingen en zonder uitzondering maken de partijen, die daar om het hardst fascistoïde lopen te kraaien, deel uit van de grootste EU fractie.... de EVP!!! De EVP fractie is zelfs zo groot, door die partijen uit Oost-Europa!!

Niemand met gezond verstand kan achter de oude Sovjet-Unie staan, maar het feit, dat ze Oost-Europese landen controleerden, had van alles met het hoge fascisten gehalte in die landen te maken. Voordat een aantal van deze landen, onder nazi-Duits beheer vielen tijdens WOII, hadden deze landen al een fascistisch bestuur, zelfs al (ver) voor WOII, zo ook Hongarije.......

U had, hoop ik, al begrepen, dat mijn opmerkingen over van Haersma Buma, sarcastisch waren bedoeld, hij heeft totaal geen actie ondernomen tegen Orbán, of Fidesz, zoals alle andere leden van het CDA en de EVP dat hebben nagelaten..........

Zie ook: 'Van Haersma Buma vindt dat Nederland in Syrië op de grond moet vechten............'

Voor meer berichten over vluchtelingen, Orbán, Fidesz, Hongarije, fascisme, fascisten, neonazi's, EVP en/of Haersma Buma, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten