Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 september 2015

Rutte ergert zich vreselijk aan het lekken uit de miljoenennota, lekken ten gunste van zijn eigen kabinet............ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het ongelofelijke VVD dingdonghoofd Rutte, liet gistermiddag weten, dat hij zich 'vreselijk ergert' aan het lekken uit de miljoenennota........ Al ongeveer een maand lekken er zaken uit die miljoenennota naar de pers, 'geheel toevallig', zijn dat zaken, die 'gunstig' zijn voor de belastingbetaler en daarmee het volk gunstig zou moeten stemmen, wat betreft het waardeloze afbraakkabinet Rutte 2.. Met andere woorden: de grijnzende VVD lachzak Rutte ergert zich aan zijn eigen bewuste 'lek gedrag' en dat van de rest van zijn kabinetsleden....... Het laatste lek kwam n.b. van de Rijksvoorlichtingsdienst....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Allemachtig wat een oplichter en idioot die Rutte!!

Voor meer berichten over/met miljoenennota, prinsjesdag 2010, prinsjesdag 2011, prinsjesdag 2012, prinsjesdag 2013, prinsjesdag 2014, Rijksvoorlichtingsdienst en/of Rutte, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten