Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 september 2015

Jan van Zanen, burgemeester van alle Utrechtenaren omarmt zwarte piet.........

Rond de 30 Utrechtse scholen hebben besloten, dat er geen zwarte piet aanwezig zal zijn, bij het schoolbezoek dat sinterklaas aan die scholen zal brengen. De scholen hebben dit besloten n.a.v. de uitspraak n het College voor de Rechten van de Mens vorig jaar. Dat is voor burgemeester van Zanen*, geen reden te pleiten voor een intocht van sinterklaas in Utrecht, zonder zwarte pieten en anders zijn medewerking te weigeren. Integendeel, deze burgemeester voor alle Utrechtenaren, dus ook de gekleurde, Jan van Zanen de VVD knuppellul met zo ongeveer de domste VVD kop, liet weten dat hij dit jaar mee zal doen aan de officiële intocht van sinterklaas in Utrecht, een intocht waar, zoals gezegd, wel zwarte pieten bij aanwezig zullen zijn............ Kortom van Zanen is blij dat hij de gekleurde bevolking van Utrecht kan beledigen!!!!

Wat een enorme oetlul, die van Zanen!!!

* Van Zanen, die tot in de haarwortels van Utrecht wil doordringen, zelfs die van de nep haren van zwarte piet........... Weet hij veel, dat die geen haarwortels hebben!

Voor meer berichten met/over zwarte piet, Jan van Zanen, racisme en/of discriminatie, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten