Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 september 2015

Paul Scheffer wil duurzame opvang......... OEI!!!

Ja beste lezer, als je tegenwoordig iemand het woord duurzaam hoort gebruiken, moet je oppassen, zo ook gistermiddag in Buitenhof. Daar gaf Scheffer, het PvdA bagger orakel zijn visie op het 'vluchtelingenprobleem'. De over een hondendrol getilde klotenklapper zei het nog net niet hardop, maar toen hij sprak over duurzame opvang, was de bedoeling wel duidelijk. Als 'intellectueel' kan je natuurlijk niet zeggen, dat je vindt dat de grenzen dicht moeten, of dat de rem er flink op moet worden gezet, dus herhaalde hij het mantra, dat 'we' ruimhartig moeten opvangen, maar wel met een 'maar..'

Even daarvoor sprak hij over het opleidingsniveau van de vluchtelingen en hoe beroerd het gaat met de Irakese vluchtelingen met verblijfsvergunning in ons land. Het merendeel is werkloos en dat is 'natuurlijk' ongewenst aldus Scheffer*, immers 'Arbeit macht frei'. Het is dan ook overduidelijk, dat Scheffer wel 'ruimhartig' wil opvangen, maar dan het liefst zoveel mogelijk hoogopgeleiden................... Van de vluchtelingen die naar de EU komen (dat is een enorme minderheid op 'de vluchtelingen die in de regio blijven'), is een minderheid hoog opgeleid. Met andere woorden, Scheffer wil van een minderheid, een andere minderheid afscheiden en die wil hij wel ruimhartig van opnemen, uiteraard in EU verband, dus met een maximale hoeveelheid per EU land......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is als met de top oplichter van de PvdA, Samsom, die eerder in Buitenhof over de vluchtelingen sprak. Deze ploert extraordinair had het gore lef te stellen, dat wanneer we een 'sociale samenleving' (ja, ja en dat uit de mond van de hufter die het socialisme al jaren door de stront trekt....) willen houden, we een rem op het aantal vluchtelingen moeten zetten....... Met andere woorden: het is sociaal als je vluchtelingen weert........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de schoft de gedachtekronkel vandaan?? Ongelofelijk!!! De hoognodige voorwaarden voor een sociale samenleving, zijn nu juist door de (neoliberale) PvdA de nek omgedraaid, eerst in Kok 1 en 2, daarna in Balkenende 4, waar Rutte 2 de grote afmaker is. Neem de afbraak van arbeidsvoorwaarden, de afbraak van de zorg en de zorg voor ouderen invaliden en chronisch zieken, of wat dacht u van het onaantrekkelijk maken om te studeren, voor jongeren uit de grote onderlaag....... Daar is nog veel meer aan toe te voegen en over te zeggen, zoals ook over het verdere optreden van Samsom in Buitenhof, daarover later meer.

* Scheffer die even vergeten was, dat we nog steeds in crisis zijn, dat we meer dan 1 miljoen werklozen hebben (het echte cijfer) en dat er van de 130.000 vacatures die er zijn, er minder dan 30.000 te vervullen zijn door werklozen. Dit daar de resterende 100.000 vacatures in feite niet te vervullen zijn, met de huidige grootte van de arbeidsmarkt zal er voor elke vervulde vacature, er elders weer 1 vacant komen (dit door ziekte, faillissement, ontslag op staande voet of op grond van overtolligheid en/of niet capabel zijn, opzegging, enz..)......

Zie ook: 'Merkel heeft de grote toeloop van vluchtelingen gelokt met "Wir schaffen das..." AUW!!!'

Voor meer berichten over vluchtelingen, Middellandse Zee, vluchtelingenbeleid, vluchtelingen quota, asielzoekerscentra, werkloosheid, vacatures, Scheffer en/of Samsom, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

2 opmerkingen:

  1. Wat een nietszeggend stuk - je punt proberen te maken met cynisme en verontwaardiging. Zo 2005.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte 'Unknown',

    dank voor uw reactie. 'Zo van 2005? Zo van alle tijden, zou ik willen opmerken! Precies als uw dooddoener aangaande het 'stuk', zonder enige onderbouwing een kwalificatie geven!
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen