Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 september 2015

Schreijer-Pierik (CDA EU) en VW..... Verbruiks- en uitstootgegevens van auto's die nooit kloppen; Schreijer-Pierik maakt zich plotsklaps druk om luchtvervuiling.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag lazerde ik weer eens van m'n Azijnpisserkruk toen ik Schreijer-Pierik op Radio1 hoorde. Schreijer-Pierik die namens het CDA, mag grofgraaien in de Brusselse variant van die partij, de EVP, u weet wel de partij die bomvol Oost-Europese fascisten zit.

Vooral het onderwerp bracht mij uit evenwicht, Annie 'keukentafel' Schreijer-Pierik sprak met verheven stem over het Volkswagen schandaal, het bericht, dat Volkswagen de software van haar auto's had gemanipuleerd, om tijdens metingen 'mooie uitstoot' (alsnog dodelijk!) gegevens te verkrijgen voor de dieseluitvoeringen van o.a. hun Golf en Passat....... Een universiteit in de VS kwam erachter, dat met name de uitstoot van stikstofdioxide (extreem slecht voor de gezondheid), vele malen hoger was, dan VW beweerde. Over ultrafijnstof werd niet gesproken, daar dit niet wordt gemeten, maar wat net zo gevaarlijk is als asbest........

Schreijer -Pierik sprak er schande van en er moest onmiddellijk nog veel meer onderzoek worden gedaan, de spreekwoordelijke onderste steen moest worden bovengehaald. Schreijer-Pierik wil schone lucht, zo liet ze wel tien keer weten. Uiteraard was dit leeghoofd zo dom de boeren erbij te slepen. Die moeten volgens haar grote investeringen doen, voor een schone lucht....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat zou Schreijer-Pierik aan de bewoners in de buurt, van de door haar zo verdedigde en gepromote megastallen moeten vragen, hoe schoon zij die lucht vinden in de dagelijkse praktijk....... De methaangassen die door de intensieve martelveehouderij worden geproduceerd, zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de broeikasvorming, die de klimaatverandering aanjaagt....... Om nog maar te zwijgen over alle andere negatieve gevolgen, die de intensieve martelveehouderij met zich meebrengen, zoals de gevolgen voor de volksgezondheid, zoals besmettelijke ziekten en antibioticaresistentie.

U weet waarschijnlijk wel, dat ik Carlo Brantsen op z'n zachtst gezegd niet mag, maar gistermiddag was ik blij dat hij in de studio zat. Hij merkte op, dat het prutsen met verbruiks- en uitstootgegevens, bepaald niet van vandaag of gisteren is, maar dat het al een paar decennia duidelijk is, dat de gegevens die autofabrikanten geven, voor de uitstoot en het verbruik van hun auto's worden gemanipuleerd. Hij vroeg Schreijer-Pierik dan ook, waarom de EU nooit eerder actie had ondernomen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De laffe trut reageerde alsof ze door een horzel was gestoken en meldde dat ze pas één jaar in het EU parlement zit....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ze zit misschien pas een jaar in het EU parlement te graaien, maar ze is wel degelijk el behoorlijk lang te horen in de politiek, vervelend genoeg, want jezus wat een misselijkmakende huppeltrut!! Schreijer-Pierik had dus jarenlang de tijd, om de CDA politici in Brussel op het hart te drukken, eindelijk eens wat te doen aan het manipuleren van gegevens door de autofabrikanten en aan te dringen op onafhankelijke tests van automotoren....... Dat heeft ze niet gedaan, omdat ze net als haar partij het CDA tegen een dergelijke regeldruk was. Immers als er naast de VVD één partij is, die een hekel heeft aan 'regeldruk', is dat wel het CDA en onder de CDA afbraakkabinetten Balkenende, werden de overheidsinspecties voor een groot deel uitgekleed en samengevoegd in de praktisch totaal lamme NVWA, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit!!!

Ongelofelijk wat een christelijk hypocriet leeghoofd en wat een kwaadaardige oplichter die Schreijer-Pierik!

Zie ook: 'TTIP en de witgewassen diesel Volkswagen.........'

       en: 'Schultz van Haegen en haar ministerie wisten al jaren van manipulatie met emissiecijfers (diesel-) auto's.........'

Voor meer berichten over/met inspecties, luchtvervuiling, stikstofoxide, CO2, methaangas, intensieve martelveehouderij, vleeseten en/of Schreijer-Pierik, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten