Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 september 2015

Amba Zeggen: de lage rente heeft de economie gered........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde donderdagmiddag op Radio1 de AVROTROS 'economie deskundige' Zeggen verklaren, dat door de rente laag te houden, de VS de economie goed op gang heeft weten te krijgen, al bracht ze dat laatste niet echt overtuigend......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat dacht u van ongelimiteerd dollars bijdrukken mevrouw Zeggen???!!! De VS zwemt in de schulden!! De lage rente is goed voor de financiële maffia (in dit geval de banken) en de aandeelhouders, maar is bepaald niet in het belang van het overgrote deel van de bevolking!

Ongelofelijk, alsof de aandelenhandel niet één grote zeepbel is, bovendien als we alleen van de beursgenoteerde bedrijven afhankelijk zouden zijn, waren we mooi in de aap gelogeerd, jezus christus!!!!

Beste lezer, die Zeggen schijnt nog les te geven ook, m.a.w. zij is verantwoordelijk voor het opleiden van de toekomstige 'economie deskundigen', hoe is het mogelijk???!!!!!

Voor meer berichten met/over Zeggen, economie, aandeelhouders, de beurs, inflatie, crisis en/of bankencrisis (de overigens 'terug is van nooit weggeweest', ook al zijn de banken gered met honderden miljarden aan belastinggeld), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten