Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 september 2015

Corien Wortmann (CDA), de nieuwe topgraaier bij ABP, over 'duurzame investeringen...........' OEI!!

Bent u als deelnemer in het ABP pensioen gevraagd of u het een goed plan vond, dat de mislukte CDA parlementariër en leeghoofd de luxe Wortmann directeur mag spelen van uw pensioenfonds??? Ik niet en ik donderde dan ook behoorlijk hart uit m'n stoel afgelopen maandagmorgen, toen ik op BNR hoorde, dat Wortman i.d.d. tot directeur ABP is bevorderd, weer een vuil staaltje politieke benoeming, waar geen hond om heeft gevraagd. De kuttekop was vanaf 9.30 u. te horen en ik heb het zo lang mogelijk uitgehouden, totdat ik projectiel kotsend naar de wc moest.

Jéééézus wat is die Wortmann dom, ongelofelijk!! Eerst werd het CDA dingdonghoofd gevraagd naar de actualiteiten, in dit geval die met vluchtelingen. 'Gelukkig is er nu draagvlak voor het opnemen van vluchtelingen uit Hongarije', zo zei deze oud-topgraaier uit de EVP, zeg maar het CDA voor de EU. Laat nu juist die fractie bomvol fascistoïde figuren uit Oost-Europa zitten, die zelfs niet één vluchteling op hun grondgebied wensen te zien. Het is dat Hongarije al vluchtelingen op haar grondgebied heeft, anders had de zusterpartij van het CDA, de Fidesz ook geweigerd vluchtelingen op te nemen. Vandaag werd bekendgemaakt, dat de regering Orbán heeft besloten het leger in te zetten, tegen vluchtelingen...... De Fidesz, u weet wel de ultra rechtse partij van de 'christelijke' dictator Orbán, zit ook in de EVP fractie......

Wortmann durfde te zeggen, dat het ABP bewust naar duurzame investeringen zoekt, omdat de leden dat willen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat doet het ABP na ongelofelijke druk uit de maatschappij, omdat het niet normaal is winst te behalen op oorlogstuig, laat staan clusterbommen!!! Wortmann vervolgde met te zeggen, dat het ABP twee keer per jaar controleert of de bedrijven waarin wordt geïnvesteerd, nog wel duurzaam bezig zijn*...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo'n bedrijf is fout bezig of niet, alsof een bedrijf binnen een half jaar tijd, ineens oorlogsmateriaal zou kunnen fabriceren, zoiets beslis en doe je niet op een namiddag.... Met andere woorden, het ABP belegt wel degelijk in foute bedrijven, maar twee keer per jaar kijkt men, of alles nog net binnen bepaalde grenzen ligt........ Allemachtig!!

Wortmann is van het CDA, dus die hebben altijd iets met dierenbeulen (die zich nog boer durven noemen), akkerbouwers en tuinders. Trots vertelde de paardenkut dat het ABP investeert in een bloemenbedrijf, dat internationaal bloemen verkoopt op het internet....... Echt mensen, het CDA leeghoofd was ervan overtuigd dat dit een 'duurzame investering' was..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Bloemen het meest onzinnige tuinbouwproduct dat er is, je koopt een stervend product..... Bovendien worden voor de bloementeelt stukken oerwoud gekapt (in Zuid-Amerika) en vindt die teelt plaats na landjepik in Afrika...... De bloemen worden 's nachts vanuit bijvoorbeeld Kenia naar Nederland gevlogen, waarna ze dezelfde middag op het vliegtuig naar Japan gaan...... Hoe wil je de wereld nog sneller (en dat voor een onzin product) naar de kloten helpen???!!! Knettergek!!

* Dus een controle of ABP beleggingen nog wel door de 'duurzame beugel' kunnen en daarmee natuurlijk de bedrijven, waarin wordt belegd.

Voor meer berichten met/over Wortmann, ABP, vluchtelingen, Hongarije, Fidesz, Orbán, EVP, clustermunitie, wapenindustrie, militair-industrieel complex, duurzaamheid,  bloemenkweek, landjepik, klimaatverandering, oerwoud en/of tuinders, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten