Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 september 2015

Maurice Limmen (opperhoofd CNV) en de CAO voor ambtenaren, echt een 'vakbondsman' waar de werknemer van nu iets aan heeft, die Limmen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het CNV, een vakbond die in 1909 ontstond uit kleinere christelijke vakbonden, is eigenlijk geen bliksem veranderd. De christelijke vakbonden werden opgericht, daar dominee, pastoor en stromannen van de grote ondernemers, om een tegenwicht te bieden aan de, in hun ogen veel te rode seculiere bonden. Zo kon men mooi de arbeiders een rad voor ogen draaien en de macht van kerk en ondernemers handhaven.........

Grofgraaier Maurice Limmen is de zoveelste voorzitter, die blijk geeft nog steeds zijn leden te willen bedonderen. Dat bleek onlangs weer, toen deze enorme hufter tekende voor de CAO t.b.v. de publieke- en semi-publieke sector Een akkoord waarbij deze werknemers een sigaar uit eigen doos krijgen, ze ontvangen extra loon, maar bouwen een stuk minder pensioen op. Het CNV (en daarmee Limmen), loog keihard, dat hun leden achter deze CAO stonden, terwijl deze bond pas na ondertekening van die CAO, de leden ging raadplegen.... Daar zijn deze bond en nog twee kleinere bonden al een aantal dagen mee bezig en als alles verloopt zoals de volksverlakkers stelden, zal men dit de komende dagen afronden.

Afgelopen zaterdag hoorde ik Limmen bij BNR in de herhaling. De klootzak durfde keihard te zeggen, als was hij de eerste beste werkgever, dat de arbeidskorting, die ervoor zal zorgen, dat arbeiders meer overhouden van hun loon, ook bedoeld is om mensen te stimuleren aan het werk te gaan..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is duidelijk, deze 'christelijke' grofgraaier staat totaal buiten de werkelijkheid van de leden, die zijn vakbond heeft. Er is simpelweg geen werk, nou ja, er zijn er iets van 30.000 (als dit gezegd wordt, moet je er al 10.000 van aftrekken) moeilijk te vervullen specialistische banen. De rest van de '130.000 vacatures', zijn banen die met de huidige werkgelegenheid altijd vacant zullen staan, dit komt onder meer, doordat bij vervulling van zo'n vacature een volgende weer vacant komt. Oorzaken: natuurlijk verloop, ziekte, ongevallen, ontslagen (op staande voet) en niet te vergeten faillissementen. Hoorde de psychopathische, neoliberale, inhumane, ADHD keffer Hans de Boer iets dergelijks stellen, terwijl ook hij moet weten,dat  je minstens 100.000 vacatures nooit kan wegwerken, maar desondanks glashard zeggen dat er 130.000 vacatures te vervullen zijn.

Wat Limmen en de Boer (VNO-NCW, ook al 'christelijk') met dit soort praatjes wel doen, is haatzaaien tegen werklozen en bijstandsgerechtigden, alsof het tegenwoordig een pretje is werkloos te zijn, godverdomme!! Je wordt op je huid gezeten door het UWV tot je er gek van wordt en de WW uitkering is zo kort en laag, dat je echt niet denkt van: 'zo, ik hoef niets meer te doen'.
Het is duidelijk: Limmen mikt op een politieke benoemde baan, of zelfs een in de politiek (het CDA), nadat hij de vakbond vaarwel zegt......

Als u lid bent van het CNV, zeg dan zo snel mogelijk uw lidmaatschap op en ga naar het FNV, waar van der Kolk nog altijd invloed heeft, dat kan je duidelijk aan de houding van lamlul Heerts zien!!! Overigens als u lid bent vanwege de 'C' in CNV, deze bond heeft allang niets meer met 'christelijk' van doen!!

Zie ook: 'Plasterk definitief toegetreden tot de orde van autocratische regenten, of hoe hij de ambtenaren pakt..........'

       en: 'Plasterk vindt de 5% loonsverhoging voor ambtenaren 'heel fors...' ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten met/over MauriceLimmen, CAO, CNV, vakbonden, FNV, Henk van der Kolk, politie-acties (die pikten het 'geweldige' akkoord niet, dat Limmen tekende en terecht!), loonsverhoging, pensioen en/of arbeidsvoorwaarden, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten