Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 september 2015

Schultz van Haegen en haar ministerie wisten al jaren van manipulatie met emissiecijfers (diesel-) auto's.........

De Volkskrant wist gisteren te melden, dat het ministerie van Infrastructuur en Milieu en daarmee hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen, wist dat er op grote schaal werd gefraudeerd met emissiecijfers van dieselauto's......... Daar werd ik wel even stil van en u weet het waarschijnlijk wel, dat gebeurt niet vaak!

Waarom hebben deze minister en haar staatssecretaris (PvdA drollenpoetser Mansveld), inclusief hun voorgangers en/of de ambtenaren van het ministerie, de gemeenten niet gewaarschuwd, de sloopregeling voor auto's aan strenge voorwaarden te onderwerpen, daar de cijfers werden gemanipuleerd???? Is het autorijden zo belangrijk, dat openheid en bescherming van de Volksgezondheid* daar maar onder moeten lijden??? De vraag stellen is haar beantwoorden, zoals u al vaak heeft kunnen lezen op deze plek!!! ('klik wat dit betreft op het label 'volksgezondheid en economie', onder dit bericht).

* Jaarlijks overlijden er in Nederland rond de 18.000 mensen vroegtijdig, na een vaak akelig ziekbed, als gevolg van het inademen van de uitstoot, veroorzaakt door autoverkeer.

Zie ook: 'TTIP en de witgewassen diesel Volkswagen..........'

       en: 'Barbara Visser (VVD 2de Kamer): "We moeten afwegen wat het belang is voor Nederland..." (als het gaat om de volksgezondheid.......) Ja, ja mensen, ze durft wel hè???!!!'

       en: 'Ultrafijnstof, de stof die u als niet-roker wel longkanker kan bezorgen..........'

Voor meer berichten met/over luchtvervuiling, Volkswagen, 'volksgezondheid en economie', autorijden, CO2, stikstofdioxide, sloopregeling auto's, Schultz van Haegen en/of Wilma Mansveld, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten