Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 september 2015

Nekklem moet verboden worden, aldus slachtoffer!!

Gisteren begon een rechtszaak tegen de staat, Frank van der Linde, slachtoffer op wie deze dodelijke martelmethode werd toegepast, heeft de zaak aangespannen. Na de dood van  Mitch Henriquez, die een paar maanden geleden met deze methode werd gewurgd door een politieagent, besefte van der Linde, dat hij groot gevaar liep, toen men deze schunnige martelmethode op hem toepaste. Van der linden noemt de zaak Henriquez expliciet in zijn aanklacht tegen de staat.

De landsadvocaat durfde glashard te stellen, dat in noodgevallen de nekklem gebruikt moet kunnen worden...... Dit terwijl de wurgmethode van deze nekklem bewust niet wordt geoefend, daar anders het gevaar bestaat, dat de nekklem te vaak wordt toegepast, aldus de landsadvocaat, die stelt dat 'deze techniek' alleen in zeer uitzonderlijke situaties moet worden toegepast, als 'laatste redmiddel.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus een levensgevaarlijke wurgmethode wordt bewust niet geoefend..........Maakt 't uit, dat er dodelijke slachtoffers vallen, ook al voor Henriquez vielen er in Nederland dodelijke 'ongevallen' te betreuren, door deze vreselijke marteling.....

Schandalig genoeg was de dood van Henriquez niet genoeg, om een onmiddellijk verbod in te stellen, de zwaar disfunctionerend minister van Veiligheid (ha! ha! ha!) en Justitie, van der Steur, stelde doodleuk een totaal overbodig onderzoek in en zei daarbij, dat tot de uitkomsten van dit onderzoek bekend zijn (godbetert medio 2016), hij geen verbod zal instellen....... Nogmaals: ook al was Henriquez niet het eerste dodelijke slachtoffer en heeft de politie in de VS de nekklem daar verboden, vanwege het grote aantal dodelijke 'ongevallen', stelde van der Steur nog eens een onderzoek in........ In alles willen we politiestaat VS kopiëren, behalve met dit soort zaken, ongelofelijk!!!! Buiten dat bestaat er in Nederland ook nog eens zoiets als een martelverbod!!!!

Iemand verwurgen als laatste 'redmiddel......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Van der Steur blijft nekklem en daarmee martelen en moord toestaan, de volgende dode valt onder zijn verantwoordelijkheid!'

Voor meer berichten over/met Mitch Henriquez, nekklem, anti-martelverdrag, martelen en/of marteling, klik op het bewuste label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten