Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 september 2015

Willem Alexander en de vluchtelingen: toch 'fijn' dat uw koning in de troonrede ook vroeg om begrip voor de vluchtelingen die hier aan zullen komen en u allen opriep hen welkom te heten in ons land...........

De uitgelezen mogelijkheid voor Rutte, om de langzaam opborrelende haat tegen vluchtelingen te pareren en het nationale waterhoofd W.A. op te laten roepen tot verdraagzaamheid en de vluchtelingen, na hun meestal hachelijke reis, hier welkom te heten, ontbrak gisteren ten enenmale in de vermaledijde troonrede........ Het driejarige verdronken jongetje Aylan is al weer vergeten...... De VVD wil niet onderdoen voor de fascisten van de PVV, dat is wel duidelijk, terwijl opgestookte vreemdelingenhaat grote 'wonden' kan slaan in de samenleving en ons allen kan schaden.... Dat is uiteraard teveel gevraagd voor de verstandelijke vermogens van Rutte, maar de adviseurs van W.A. hadden daar op z'n minst op moeten aandringen..... Zelfs geen woord over de moedwillig aangejaagde weerzin tegen de 'vluchtelingenstroom', de fascist en haatprofeet Wilders stookt de onderbuik van Nederland alweer op, door te spreken over een tsunami aan vluchtelingen.... De rode SP kneus Roemer had gelijk, toen hij vanmorgen stelde, dat Wilders voor deelname aan de illegale oorlog tegen Irak was, een oorlog die aan meer dan 1 miljoen Irakezen het leven kostte, een oorlog die IS (= ISIS) heeft doen ontstaan en daarmee de huidige grote 'vluchtelingenstromen' opgang heeft gebracht.........

Hier de woorden over de vluchtelingen, opgesteld door de enorme hufter Rutte en uitgesproken in de troonrede door uw koning:

"Europa moet de instroom van vluchtelingen beperken en de mensen beter verdelen over de lidstaten. De vluchtelingenstroom groeit en duldt geen afwachtende houding. De huidige situatie creëert spanningen in Europa. Dit vraagt om scherpe keuzes voor beperking van de instroom en een betere verdeling over de lidstaten."

Kortom Willem Alexander had deze woorden, die uitermate hypocriet zijn, nooit mogen uitspreken, het is gewoon het achterlijke, meer dan inhumane plan voor vluchtelingen van VVD onderknuppel Dijkhoff. Bovendien viel het woord 'instroom' twee keer, met deze woorden werd Wilders, met z'n tsunami (in feite een grote waterstroom die het land instroomt) aan vluchtelingen, op z'n wenken werd bediend!!

Het koningshuis behoort tot de gewelddadige middeleeuwen, het koningshuis zou anno 2015 niet moeten bestaan. Nu we dit achterlijke instituut nog steeds hebben, zou de koning moeten weigeren, om zo over (in grote nood verkerende) medebewoners van onze wereld te spreken. "De vluchtelingenstroom groeit en duldt geen verdere afwachtende houding..." Dit is nu juist de houding van Rutte 2: waarom niet het goede voorbeeld aan de weigerende EU landen geven en ruimhartig vluchtelingen toelaten??? Nee, de vluchtelingen moeten vooral in de regio blijven, ook al hebben ze daar geen leven, een land als Libanon herbergt volgens hulpverleners minstens 2 miljoen vluchtelingen, een straatarm land, met amper 4,5 miljoen inwoners, alsof dat geen spanningen oplevert en dat in een land, dat je kan vergelijken met een kruitvat........ De aan Libanon door het westen beloofde hulp en gelden, blijven voor het overgrote deel uit, als daar geen hulpverleningsorganisaties werkten, zou er zo goed als niets gebeuren...... Ondanks deze feiten blijft Rutte 2 volhouden dat de vluchtelingen daar opgevangen moeten worden. Uitermate hypocriet dus deze woorden van Rutte, uitgesproken door W.A., die (nogmaals) deze woorden niet uit had mogen spreken....... Je kan rustig stellen dat dit deel van de troonrede de haatzaaiers als Wilders de wind in de rug heeft gegeven.....

Ach ja, het verhaal dat het koningshuis zo populair is, is ook een grove leugen, dat bewees het nationale condoleance register voor Johan Friso wel, iets meer dan 20.000 (!!) handtekeningen...... Bovendien zie je het ook aan de belangstelling van het volk aan de kant van de route, die de gouden koets volgt, die is vergeleken met de 70er jaren, minstens gehalveerd!!

Voor meer berichten met/over vreemdelingenhaat, haatzaaien, vluchtelingen, fascisten, PVV, Wilders, prinsjesdag 2015, koningshuis, Willem Alexander en/of Johan Friso, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten