Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 september 2015

Van Haersma Buma ziet gordel van chaos rond Europa en wil laarzen op de Syrische grond....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dat van Aersma Buma, de houten dildo van het CDA knotsknettergek is, mag als algemeen bekend worden verondersteld. Daar gaf deze top-idioot gisteren totaal overbodig, nogmaals een bewijs van. De potsierlijke kwast stelde dat IS (is ISIS) een kwaad is, dat 'ons' bedreigt.........* Hij vervolgde met te zeggen, dat er 'een gordel van chaos' rond Europa bestaat, waar volgens van Aersma Buma deze gordel bestaat uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Van Aersma Buma wil dat Nederland ook laarzen op de grond zet in Syrië, daar de VS niet zal toestaan, dat deze 'gordel van chaos' zal blijven bestaan........ ha! ha! ha! ha! ha! Dus m.n. het westen, met de VS op de bok, heeft met flinke terreur, een aantal landen in chaos gestort, zoals Libië, Tunesië, Irak, Afghanistan en in feite ook Syrië**. Nu wil leeghoofd van Aersma Buma dus zelfs grondtroepen in Syrië inzetten, zodat de chaos nog verder kan worden vergroot...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De manier waarop deze versleten CDA kwast e.e.a. stelde in de Kamer, is om je dood te lachen, met iets minder lang aanhoudende klinkers, een belachelijk ernstige kop en een stem als was hij de vader des vaderlands....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik stel voor, dat de CDA fractie uit de Tweede Kamer, samen met die uit het EU parlement, uitgerust met een kuisheidsgordel en laarzen, uiteraard van Aersma Buma voorop, als kwartiermakers vertrekken naar Syrië!!!

Trouwens als je het Midden-Oosten, zonder Noord-Afrika rekent, hoe kan het Midden-Oosten dan een gordel rond Europa trekken??? (Zelfs met Noord-Afrika erbij is dat nog maar een klein deel van de Europese grens...). Ach ja, eens een leeghoofd.........

* Wie gebruikte eerder dergelijke woorden? Oh ja, de enorm gevaarlijke idioot Ronald Reagan en de welhaast nog grotere en gevaarlijker gek George W. Bush........ Trouwens 'die gordel van chaos' valt te vergelijken met 'de as van het kwaad', zoals uitgesproken door George W. Bush in 2002...... Waarschijnlijk ziet van Aersma Buma zich als opvolger van deze psychopathische lijpo's.......

** Door de illegale oorlog tegen Irak, die niet alleen aan meer dan 1 miljoen Irakezen het leven kostte, maar die ook verantwoordelijk was voor het ontstaan van IS en ervoor zorgde dat deze terreurorganisatie groot en succesvol kon worden (met de officieren en onderofficieren uit het leger van Saddam Hoessein). Bovendien leverde de VS wapens aan bijvoorbeeld al-Nusra (al-Nusra is een tak van Al Qaida), die nu in de Syrische provincie Ibdil en de stad Aleppo een kalifaat hebben gesticht. Overigens worden strijders van die terreurgroep na verwonding verzorgd in Israëlische ziekenhuizen......

Voor meer berichten over/met Haersma Buma, Syrië, al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Libië, Tunesië, Irak en/of Afghanistan, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten