Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 september 2015

Mansveld en Alders plat op de ProRail bek.....

Werkelijk een ongelofelijke houding van de zwaar wanpresterend staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu (wie bedenkt zoiets achterlijks, deze twee disciplines in één ministerie????), PvdA hufter Mansveld, die intussen een flinke alp aan blunders heeft neergezet, in het dossier ProRail (en nog een paar andere dossiers...). Deze autocratische regent ontkende doodleuk dat het financieel een chaos was bij ProRail en weigerde de Kamer interne documenten van ProRail dienaangaande te overleggen.

De Telegraaf bemachtigde de documenten en plaatste die gistermorgen in de krant en wat blijkt: de financiën zijn inderdaad een zooitje bij ProRail ha! ha! ha! ha! ha! ha! De totaal versleten ceremoniële PvdA kwast Alders (u weet wel, die de regels van Schiphol wil blijven oprekken), die in de raad van bestuur zit van ProRail, durfde eerder te stellen dat de 'geruchten' over ProRail, een overtrokken en onjuist beeld schetsen van ProRail...... Zie de bedriegers vallen!!!

Gisteravond speelde Mansveld in de Kamer, toen zij zich moest verantwoorden, de vermoorde onschuld. Na al haar schandalige handelen, liet de trut zich zelfs van haar vals emotionele kant zien, gadver wat een griezel!! Ondanks alles bleef ze volhouden, dat er zo goed als niets aan de hand is, wat betreft de financiën van ProRail...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Weer hoeft deze oplichter niet op te stappen, onbegrijpelijk! Ondertussen zijn door het handelen van Mansveld en Alders, weer vele miljoen aan belastinggeld door het putje verdwenen........

Wanneer moet Mansveld nu wel opstappen? Dit monster is al zo vaak de fout ingegaan, dat toch zelfs bij de PvdA het kwartje gevallen moet zijn, dat aanhouden slecht is voor de partij, die terecht al zoveel krediet verloor!!!!

Zie ook: 'Mansveld blundert door, dit keer op 'dossier' ProRail........'

       en: 'Mansveld belooft schriftelijk dat ze de Kamer voortaan 'eerder en duidelijk' zal informeren over ProRail...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over/met ProRail, Mansveld, Alders en/of PvdA, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten