Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 oktober 2015

Rutte prees de VOC-mentaliteit tijdens Sail en kreeg daar nog applaus voor ook!!!

Het was mij helemaal ontgaan, maar de grijnzende lege VVD luldoos Rutte, heeft tijdens Sail de Nederlandse VOC-mentaliteit nog eens geprezen. Gisteren een artikel op de Ondernemer.nl, waar werd gesteld, dat Willem Overbosch van DNG ofwel 'Dutch Networking Group' (gadver!) e.e.a. heeft aangehaald tijdens het MKB Trendsevent (jakkes!) in Utrecht. Deze klotenklapper memoreerde dat Balkenende werd gefileerd na die uitspraak, terwijl Rutte kon rekenen op een applaus!! Alsof het godverdomme een prestatie is, om zo'n gore vergelijking (waar veel ondernemers dus achterstaan..., onthouden mensen!) te maken met onze huidige maatschappij.... Hoewel? Als je ziet wat hare PvdA hufterigheid Ploumen durft te zeggen over 'moderne ontwikkelingshulp', kan je niet anders concluderen, dan dat er met Nederlands belastinggeld, weer lekker tekeer kan worden gegaan in ontwikkelingslanden als Nigeria (klik straks even op het label Nigeria, onder dit bericht). Kortom neokolonialisme van de bovenste plank!!

De verheerlijking van de VOC, betekent verheerlijking van: genocide, massamoord, verkrachting, slavenhandel, brandschatting, diefstal van land en goederen, grootschalige diefstal van grondstoffen en de beheersing van de handel in harddrugs (opium), ik zal er vast nog wel een paar vergeten zijn. Dergelijke uiterst misdadige handelingen worden nu dus geprezen als zijnde een teken van de gezonde ondernemersgeest.... Wel verhelderend eigenlijk, zo krijg je nogmaals bevestigd, dat de meeste ondernemers totaal onbetrouwbaar zijn, 'het lijkt' warempel wel de praktijk van alle dag!!

Ondernemerschap wordt steeds meer toegejuicht, aldus de psychopathische hufter Overbosch..... ha! ha! ha! ha! Alsof alle gedwongen zzp'ers staan te juichen, dat ze een stuk minder verdienen en totaal geen rechten meer hebben! Leve de VS, die we op alle mogelijke manieren proberen te imiteren, een asociale, inhumane neoliberale politiestaat, waar de ondernemers meer macht hebben, dan een fiks deel van de politiek, die op haar beurt totaal is verknoopt aan dat bedrijfsleven......... Een staat waar rond de 48 miljoen mensen afhankelijk zijn van voedselbonnen, leve de nieuwe orde!! Het congres in de VS besloot in 2012 dat er flink bezuinigd moet worden op de voedselbonnen hulp, waardoor jaarlijks honderdduizenden mensen, die niet zonder die hulp kunnen, deze hulp wel verliezen....... Moet u nagaan, de helft van  de congresleden is miljonair!!! Dat voorbeeld willen de politici hier (ook die van de PvdA) volgen, dat zie je alleen al aan de 'flexibilisering' van de arbeidsmarkt........

De enorme paardenbeffer Leendert-Jan Visser van MKB Nederland (voor het kleinbedrijf vanaf 50 werknemers... ha! ha! ha!) bevestigde .e.e.a. nog eens door te zeggen, dat hij naar een geweldig congres in LA was geweest, waar men zijn rotkop herkende van zijn twitter berichten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Geen wonder met zo'n domme kop!

                   http://www.mkb.nl/images/cache/9aa09c274fcb74e9abf66c3a82d3b0ce_normal.jpg

Voor meer berichten over/met VOC, neokolonialisme, Nigeria, landjepik, ontwikkelingshulp, neoliberalisme, vissen in Somalische kustwateren, Ploumen, MKB, Leendert-Jan Visser, Balkenende en/of Rutte, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten