Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 oktober 2015

Zwanendrifter Oostveen spande kort geding aan tegen dierenarts Saskia van Rooy.......

Ongelofelijk, de schoften die zwanendrifters worden genoemd, dierenbeulen die hun broodwinning van een welhaast middeleeuws beroep hebben gemaakt, daagden dierenarts Saskia van Rooy voor de rechter met een kort geding. De schoften, drie 'mannen' van de familie Oostveen, beschuldigden van Rooy o.a. van stalken en het doen van negatieve uitlatingen t.a.v. van hun handelen in de sociale media........ Deze familie Oostveen bedreigden tegenstanders van deze grove dierenmishandeling, gebruikten daadwerkelijk geweld tegen deze mensen en tegen van Rooy, voorts hielden ze zich zelfs niet aan de bepalingen van hun ontheffing.........

Tijdens de zitting gistermiddag, zo meldde Radio1 (diezelfde middag 16.07 u.), werden de aanklachten van Oostveen al snel doorgeprikt. De uitspraak is over 2 weken.

De redactie van Eenvandaag had contact gezocht met met het ministerie van Economische Zaken (waar ook landbouw onder valt), daar PvdA trol Dijksma verantwoordelijk is voor deze zaak.  Begin mei jl. beloofde Dijksma de zwanendrifters hun onthouding per direct te zullen intrekken en met wetgeving te komen. Volgens de redactie, heeft Dijksma nog geen stap gezet in dit dossier. Zoals gezegd, Dijksma had beloofd de ontheffing voor de drie psychopaten Oostveen per direct in te trekken, daar ze zich niet aan de voorwaarden hebben gehouden (en houden), maar heeft dit niet gedaan........ Ook van voorbereiding op wetgeving schijnt nog geen sprake te zijn....... Is het godverdomme niet om te janken!!!

Overigens: met behulp van hare ploertigheid, oud CDA minister Verburg, kon het driften voor vlees, dons en veren nog eens verlengd worden met 10 jaar, plus daaraan gekoppeld een extra ontheffing, voor een periode van nog eens vijf jaar..........

Volgens van Rooy, doet de politie bijna niets als ze melding maakt van de illegale handelingen, door de Oostveen hufters........ Ook de NVWA, die de schoften Oostveen aan zou kunnen pakken, vanwege onrechtmatig handelen, doet niets, aldus van Rooy, hetzelfde geldt voor de handhavers van de waterschappen...... Al is dat voor de NVWA dan wel weer het normale gedrag, ze zijn alleen goed in het controleren van kleine kroegen op roken,  waarbij ze het milieu vervuilen met hun foute auto's, die per rit meer (en gevaarlijker) gif produceren dan 10.000 rokers gezamenlijk doen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Overigens, toen Oostveen een aanklacht tegen van Rooy indiende, ondernam de politie wel onmiddellijk actie!!
Nogmaals: ongelofelijk!!!

Voor meer berichten met/over zwanendriften, dierenmishandeling, Dijksma en/of Verburg, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten