Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 september 2015

Ultrafijnstof, de stof die u als niet-roker wel longkanker kan bezorgen..........

Clean Air Nederland is knettergek geworden en wil nu ook roken op het balkon, of in de tuin verbieden, dat maakte Clean Air Nederland gistermiddag bekend*. Deze groep maakt zich niet druk over de 18.000 vroegtijdige doden, die jaarlijks na een vaak akelig ziekbed vallen ten gevolge van de door autoverkeer geproduceerde uitstoot........ Terwijl het aantal doden die door roken te betreuren zijn (rokers of ex-rokers), rond de 20.000 ligt op jaarbasis. Clean Air hoor je ook al niet over de grote hoeveelheid fijnstof die door vliegtuigen en (cruise-) schepen wordt geproduceerd..........

In de video hieronder, kan u horen en zien, dat m.n. ultrafijnstof de grote boosdoener is, die ervoor zorgt, dat ook niet rokers aan longkanker overlijden.

* Deze idioten hebben gelukkig niets met de legendarische band CAN te maken, hier een link naar wat muziek van deze geweldige band.

Zie ook: 'Barbara Visser (VVD 2de Kamer): "We moeten afwegen wat het belang is voor Nederland..." (als het gaat om de volksgezondheid.......) Ja, ja mensen, ze durft wel hè???!!!' (zie ook de links in dat bericht).

       en: 'TTIP en de witgewassen diesel Volkswagen.........'

       en: 'Schultz van Haegen en haar ministerie wisten al jaren van manipulatie met emissiecijfers (diesel-) auto's.........'

Voor meer berichten over/met roken, 'roken en politiek', CO2, stikstofdioxide, ultrafijnstof, luchtvervuiling, Schultz van Haegen (deze VVD kwaadaardigheid wil de boel nog veel verder vervuilen, dat geldt ook voor haar partijcollega:) Barbara Visser, Schippers (de VVD helleveeg, die haar bek vol heeft over de 'uit de pan rijzende zorgkosten', maar die niets wenst te doen aan de echte oorzaken, vandaar ook het label:) zorgkosten en/of Clean Air Nederland, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten