Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 september 2015

RTL houdt zwarte piet erin......... Boycotten mensen!!

RTL liet eergisteren weten, dat ze ook dit jaar zwarte piet in de programma's laten optreden, ook in de bioscoopfilm, die RTL dit jaar weer in de bioscoop zal brengen. Als heel Nederland zwarte piet afzweert, zal RTL dat ook doen, zo kan je de woorden van de gestoorde woordvoerder van RTL uitleggen........

Bent u gekleurd, of vindt u het schandalig dat medeburgers anno 2015 nog steeds worden beledigd middels dit overblijfsel uit de smerige koloniale geschiedenis van Nederland? Boycotten dat RTL!! Leg uit aan uw kinderen, dat RTL schijt heeft aan hun huidskleur, of leg aan uw kinderen uit dat Telekids racistische troep uitzend, waarmee andere kinderen worden beledigd en gediscrimineerd!!!
Zegt het voort!!!

Vanmorgen liet Detailhandel Nederland via haar topgraaier van Golberdinge weten, met de handen in het nep-kroeshaar te staan. Hij wenst een politiek besluit van PvdA oetlul Asscher, die eerder stelde zich er niet mee te willen bemoeien..... Logisch toch, waarom zou een minister zich bemoeien met discriminatie, racistische uitbeeldingen en belediging van een minderheid in de bevolking, die hij/zij moet dienen......????!! Volgens van Golberdinge weten de winkeliers niet waar ze zich aan moeten houden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Of het een moeilijke keus is, zaken te weren uit je winkel, die een deel van jouw klanten beledigt en discrimineert!!! 

Eén winkelketen heeft laten weten zwarte piet te handhaven, dat is Blokker, ook boycotten mensen!!

Voor meer berichten over/met zwarte piet, belediging, racisme, discriminatie en/of Sander van Golberdinge, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten