Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 september 2015

Dijkhoff: 'Als je voor het eerst hoort dat er een AZC in je buurt komt, schrik je daar altijd van.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD knuppellul Dijkhoff liet gisteren weten, dat 'wanneer je voor het eerst hoort dat er een asielzoekerscentrum (AZC) bij jou in de buurt komt, je altijd schrikt.........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de ceremoniële kwastendrager het vandaan? Omdat de fascisten, die tegen deze centra zijn, altijd vooraan staan te schreeuwen, dat zo'n centrum zich niet in (de nabijheid) hun woonplaats mag vestigen, sterker nog: helemaal niet in Nederland gevestigd mag worden??? 'Gelukkig' komen de fascisten nog niet veel verder dan een zetel of 25 in de Kamer*, hoewel dat de komende tijd wel fiks wat meer zal worden, maar veel verder dan 33 of 34 zetels zullen ze (voorlopig) niet komen (mag je hopen). Dat is toch echt iets anders, dan dat iedereen daar van schrikt! Gelukkig is er nog een fiks aantal mensen, die hun gezonde, humane verstand kunnen gebruiken!!!

Even later liet Dijkhoff weten 'dat sommigen er van zullen schrikken, als ze horen dat er een AZC in hun buurt komt'. Dat begrijpt hij wel, zo liet Dijkhoff weten......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: eerst zegt Dijkhoff dat iedereen** altijd zal schrikken, als men hoort dat er een asielzoekerscentrum in de buurt wordt gevestigd, even later is dat 'je'  verandert in 'sommigen', waarna Dijkhoff aangeeft waarom hij 'je' gebruikte, daar hij er zelf van zou schrikken, immers hij stelt 'dat hij dit begrijpt...' Dus Dijkhoff zou daar van schrikken. Nu weet ik niet waar deze grofgraaier woont, maar dat zal op z'n zachtst gezegd niet in de buurt van een asielzoekerscentrum zijn, dat verzeker ik u!!

Daarnaast kan je stellen, dat het ministerie van Dijkhoff, 'Veiligheid (ha! ha!) en Justitie' in feite verantwoordelijk is voor de ontstane situatie, door het sluiten van AZC's de laatste 5 jaar........ Zie wat dat betreft: 'Opstelten en rest kabinet Rutte 1 en 2 verantwoordelijk voor het tekort aan opvangplaatsen vluchtelingen..........'

Wat een ongelofelijke zak patat (kapsalon), die Dijkhoff!!

* Begrijp me niet verkeerd, het is uitermate verontrustend dat fascisten anno 2015, bij verkiezingen minstens 25 zetels halen........

** 'Iedereen': door het gebruik van 'je' door Dijkhoff: 'als je voor het eerst hoort..'. wat in deze duidt op in het algemeen, dus 'iedereen'.

Voor meer strapatsen van deze VVD plork, klik op het label Klaas Dijkhoff, onder dit bericht. Voor meer berichten over vluchtelingen, asielzoekers, asielzoekerscentra, vreemdelingenhaat, fascisten en/of PVV, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten