Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 september 2015

Noorse 'Groenen' willen vluchtelingen huisvesten op Spitsbergen...... Lekker ver weg!!!

Ongelofelijk! Gisteren hoorde ik in de 'Media Update' (gadver!) van BNR (voor 17.00 u.), dat de Noorse Groenen, liever geen vluchtelingen in de straten van Oslo zien. Ze hebben het plan gelanceerd, de vluchtelingen op te vangen op Spitsbergen, waar voornamelijk ijsberen leven.......... De maximum temperatuur daar in de zomer ligt op zo'n 5 graden boven nul..... Logisch dat ja daar bijvoorbeeld Syriërs wil huisvesten, die komen zelf immers uit het poolgebied, of vergis ik me nu??????

Het is wat betreft de 'Groenen' in Noorwegen al net zo, als 'GroenLinks' hier: de naam zegt geen bliksem meer over de werkelijke inhoud, zoals GroenLinks uh AsgrauwRechts hier 'iets te vaak' heeft laten zien.......

Voor meer berichten over het 'vluchtelingen probleem' en/of 'groene politiek' klik op één van de volgende labels onder dit bericht: vluchtelingen, Middellandse Zee (dagelijks verdrinken daar nog steeds vluchtelingen), Syrie, GroenLinks, centrumring (Den Haag, gesteund door lokaal 'Groen'Links) en/of Marijke Vos (u weet wel de oh zo groene politicus van GL, die als wethouder van Amsterdam de Probo Koala met gif liet uitvaren, richting Afrika).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten