Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 september 2015

Dion Graus: als boeren hun koeien mishandelen, worden ze meteen door de politie aangepakt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De valse dierenvriend van de fascistenbeweging PVV, Dion 'met de losse handjes' Graus, liet gisteren voor het eerst in lange tijd weer eens van zich horen (althans voor mij was dit een lange, gelukkige stilte)........ Hij gaf commentaar op Radio1, waar men gistermiddag aandacht had voor in 'het wild' levende dieren (In Nederland... ha! ha! ha!) en het 'immense probleem', dat deze dieren bij een strenge winter wel eens in de problemen kunnen komen, als ze niet bijgevoerd worden. Graus bepleitte, zoals een aantal anderen al langer doen, het gebruik van de prikpil, zodat deze dieren zich niet al te fors kunnen voortplanten (bepaald geen gek idee). Zodat er voldoende voedsel overblijft voor bijvoorbeeld de hele kudde runderen.

Graus stelde, dat het mishandeling is, als je die dieren dood laat gaan, als ze te weinig voedsel hebben, ze sterven dan immers de hongerdood (en gezien de 'grootte' van de postzegel waar deze dieren op moeten leven, kan ik me daar in vinden). Daarop zei Graus, dat een boer die z'n koe mishandelt, met de politie te maken krijgt, terwijl deze manier van mishandeling (de hongerdood laten sterven) niet wordt vervolgd......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is de makke met Graus, hij is zogenaamd dierenliefhebber, maar de intensieve martelveehouderij laat 'm koud, althans daar hoor je deze ork niet over. Werden boeren die hun dieren op dergelijke manier massaal mishandelen maar vervolgd..... Vervolgd voor zaken als koeien die het jaarrond binnen staan, of stallen met 700+ geiten of varkens (die nooit buiten komen), of stallen met onnoemelijk veel kippen of ander pluimvee, om over gekooid gehouden konijnen en pelsdieren maar helemaal te zwijgen. Waarom zoekt Graus niet wekelijks de media, om zijn gram daarover te spuien???? De politie die intensieve veehouderij beulen aanpakt....... ha! ha! ha! ha! Was dat maar waar!!

Dion Graus? Een vuile hypocriet!! Ach wat wil je, een fascist van de PVV!!!

Voor meer berichten over/met de intensieve martelveehouderij, megastallen, gigastallen, dierenmishandeling, vleeseten en/of Dion Graus, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten