Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 september 2015

Ank Bijleveld blij met de 'grote' bekendheid van de Nederlander met het 200 jarig bestaan van het koninkrijk......... OEI!!!!

Gistermiddag op BNR (rond 12.39 u.) CDA grofgraaier Ank Bijleveld, zij was te horen over een onderzoek naar het twee jarig feest (ha! ha! ha!) '200 jaar koninkrijk', waaruit blijkt, dat maar liefst 45% van de Nederlanders niet eens op de hoogte was en is van dit belachelijke feest.

U snapt 't al, dat zien we helemaal verkeerd, maar liefst 55% van de Nederlanders is juist op de hoogte van dit feest, geen geringe prestatie, aldus Bijleveld...... ha! ha! ha! ha! ha! Bijleveld is naast commissaris van de koning in Overijssel, voorzitter van het 'Nationaal Comité 200 jaar koninkrijk', dit en het feit, dat dit feest vandaag wordt beëindigd, was reden om haar mening te vragen, niet vreemd dus dat Bijleveld zo reageerde. Ondanks dit comité en een feest van twee jaar, weet 45% van de Nederlanders niet, dat dit feest gaande is...... Een wanprestatie van formaat, zou ik willen opmerken!!

Over de duur van het feest, twee jaar, verklaarde Bijleveld, dat dit niet zo vreemd, daar dit feest maar eens in de 50 jaar wordt gevierd......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!  

Het feest is ook bedoeld om te zien 'hoe het ervoor staat in dit land', dit herhaalde Bijleveld nog een aantal keren, dat vond ze blijkbaar wel heel interessant klinken....... Wat ze daar mee bedoelde, verklaarde ze niet, dat is blijkbaar vragen naar de bekende weg! Ik neem dan ook aan, dat ze bedoelt hoe de Nederlander denkt over het koningshuis en of het koningshuis nog een samenbindende factor is, want dat noemde ze ook een paar keer...... ha! ha! ha! ha! Het koningshuis 'als samenbindende factor': dat hebben we gezien na de dood van Johan Friso, het nationale condoleance register werd toen door iets meer dan 20.000 mensen getekend, 20.000 van de meer dan 16.000.000 Nederlanders........ Hoe kan je met een dergelijke 'populariteit' spreken van een samenbindende factor??? ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Volgens Bijleveld is het feest goed geslaagd is......... Vandaag eindigt het twee jaar durende feest en ondanks die twee jaar, weet iets meer dan de helft van de Nederlanders, dat dit feest gaande was....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens Bijleveld zijn de totale kosten voor dit belachelijke feest ten laste van de belastingbetaler maar liefst 2 miljoen euro!!! Daar komt nog eens 1,5 miljoen aan sponsorgeld bij. Sponsorgeld, waarschijnlijk van het koningshuis (dat betaald wordt met... belastinggeld!!), die dit dan weer in mindering kan brengen op de al bijzonder lage belasting, twee vliegen in één klap......!!!

Bijleveld is intussen totaal de weg kwijt, ze durfde zelfs te spreken over het feit, dat de democratie er niet zomaar is....... ha! ha! ha! ha! Nee, die 'democratie' is tegen de wil van het toenmalige koningshuis doorgevoerd!! Bovendien hebben we een constitutionele monarchie, dat heeft in de letter niets met democratie te maken!!

Wat een ongelofelijke volksverlakker die Bijleveld, bah!!

Voor meer berichten over/met koningshuis, Willem Alexander, Maxima, Beatrix, constitutionele monarchie en/of koningslied (ook al zo'n succes), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten