Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 september 2015

Chris Aalberts: in Turkije is geen oorlog en vluchtelingen die daar een tekort aan voedsel en water hebben, zijn ecomische vluchtelingen als ze onze kant opkomen............ AUW!!!!

Chris Aalberts, die op Radio1 vanmiddag (na het nieuws van 14.00 u.) werd aangekondigd als politicoloog, durfde keihard op de nationale radio te zeggen, dat Syrische vluchtelingen, die in een Turks vluchtelingenkamp zitten en vandaar door vluchten naar Europa, in feite economische vluchtelingen zijn...... Dat is op zich al een uiterst dubieuze uitspraak, maar Aalberts maakte het nog een stuk bonter, door hier nog een paar andere opmerkingen bij te maken. Zo stelde Aalberts, dat het weliswaar vervelend kan zijn voor vluchtelingen, om in een Turks vluchtelingenkamp te zitten met 1,5 miljoen mensen, waar niets te doen is, en waar een gebrek aan voedsel en schoon water is, maar dat je deze mensen gerust kan zien als economische vluchtelingen, als ze deze ellende ontvluchten............

Naast deze smerige opmerking, zei deze politicoloog, dat er in Turkije geen oorlog is en het daar veilig is..... ha! ha! ha! ha! ha! Hé Aalberts, dat moet je eens vragen aan de Koerden in Turkije, of aan de Nederlandse journalist Fréderike Geerdink, die vandaag door het fascistenbewind van Turkije, op een vliegtuig werd gezet richting Nederland, belachelijke klotenklapper!!

Je zou wensen, dat deze inhumane rotschoft zelf op bijzonder korte termijn in eenzelfde situatie beland: eerst een jaar in oorlogsgebied en daarna het liefst voor een paar jaar in zo'n bomvol kamp, onder dezelfde omstandigheden, zien wat deze ploert daarna te zeggen heeft over 'economische vluchtelingen.....'

Voor meer berichten over vluchtelingen, gelukzoekers, Syrië, en/of Chris Aalberts, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Deze Aalberts schrijft ook voor 'ThePostOnline'. Weet iemand of dit dezelfde flapdrol is, die lid is/was van D66? Daar kon ik via het net niet achter komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten