Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 september 2015

Martin van Rijn en de gevolgen zijn 'heilzame beleid' op de ouderenzorg: spoedeisende hulp overspoeld met heupfracturen!!

Voorspeld en uitgekomen: door de bezuinigingen op de ouderenzorg, doorgevoerd onder het mom van 'hervorming' door PvdA hufter Martin 'die vrouw' van Rijn, is het aantal ongevallen onder 75 plussers dit jaar flink opgelopen, zo meldde BNR zondagmiddag in het nieuws van 13.30 u. (gegevens uit onderzoek van de NOS). De spoedeisende hulp van ziekenhuizen (SEH-posten) zien een grote stijging van het aantal 75 plussers, m.n. het aantal heupfracturen is enorm gestegen........ Dit is duidelijk het gevolg van het afsnijden van de toegang tot verpleegtehuizen, door van Rijn en het waardeloze afbraakkabinet Rutte 2, waar hij deel van uitmaakt..... In 2013 zagen de SEH-posten in (alleen al) Amsterdam een aantal 75 plussers van 13.000, in 2014  was dit 14.200 en dit jaar staat de teller voor Amsterdam nu al op 15.278!!!

Dat de zorgkosten hierdoor verder zullen oplopen (en zijn opgelopen), i.p.v. een verlaging van de zorgkosten, die met de bezuinigingen waren voorzien, zal een ieder wel duidelijk zijn. Daarnaast moet u bedenken, dat vooral 75 plussers die zijn geopereerd voor een heupfractuur, gemiddeld binnen een paar jaar na die ingreep overlijden....... Bovendien moeten die ouderen voor een groot deel na zo'n ingreep, alsnog naar een verpleegtehuis........

Heil aan het inhumane, puur asociale schoftenbeleid van Rutte 2!!!

Voor meer berichten over/met ouderenzorg, de zorg, Martin van Rijn, zorg hervorming, verpleegtehuizen en/of verzorgingstehuis, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten