Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 september 2010

CDA huppeltrut Verburg en vervuilde paling

Er wordt paling verkocht die zwaar vervuild is met pcb's en dioxines. Wetenschappers hebben daar de afgelopen jaren de 2e kamer keer op keer voor gewaarschuwd. 'Mijn boerenhart huilt' Verburg liet de kamer op vragen weten, dat zij weliswaar minister van visserij is, maar dat dit een zaak van de vissers zelf is. Voorts meldde zij dat ze de sector in 2007 een brief stuurde met de mededeling dat deze paling niet verkocht mag worden. Het lullige is dat er niet op wordt gecontroleerd, dus die paling gaat gewoon over de toonbank.
Zoals de diverse regeringen Bakellende (overigens ook andere regeringen) hebben laten zien, is dat zij schijt hebben aan uw gezondheid, geld is belangrijker.
Daarbij vergeten deze regeringen, dat de gezondheidsrisico's die het consumeren van deze giften opleveren, veel meer kosten dan de verkoop oplevert. Maar ja wij zijn er nu eenmaal voor de ondernemers en niet voor het klootjesvolk.
Overigens is alle vis die je eet verontreinigd met gif en/of antibiotica (kweekvis), zo bleek uit een wetenschappelijk onderzoek van een paar maanden geleden. Dus stop met vis (en vlees) eten!
Zembla heeft de 'gifpaling' morgen als onderwerp in het programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten