Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 september 2010

Nog een orgasme!

Bij Pauw en Witteman(excuus fout van mij) Nieuwsuur gisteravond, was de radio en tv wethouder Joost Eerdmans aangeschoven. Volledig klaargekomen op het komende crypto-fascistisch kabinet, kraaide hij dat Nederland snakt naar een rechts kabinet. Alsof de muur is gevallen in Nederland na een communistisch bewind van 80 jaar. Daarbij kan je de PvdA niet eens meer socialistisch noemen na het aantreden van Kok 1 begin 90er jaren.
Maar ja de kudde van PVV stemmers heeft nu eenmaal niet voor niets een IQ van maximaal 70% en kan dus de leugenachtige praatjes van Eerdmans en andere bruine figuren niet op waarde schatten. Deze kudde lult nu dapper mee, wacht maar tot deze kudde gepakt wordt (hoewel je je moet afvragen of ze dat dan zullen begrijpen en niet alsnog naar minderheden zullen wijzen).
Henk Hagoort, de fundi-christelijke voorzitter van de publieke omroep kwam nog even vertellen, dat de omroepen wel kunnen inleveren. Niet alle voetbalwedstrijden, maar bijvoorbeeld de Champions Leaguewedstrijden laten vallen. Natuurlijk wil deze christelijke scherpslijper de onderzoeksjournalistiek aanpakken. Het IKON programma op zondagmorgen is verhuisd van radio 1 naar radio 5, daarbij volledig ontdaan van maatschappijkritiek. Argos van de VPRO werkt gedwongen samen met de VARA en via 'Onjo' met andere omroepen, de kwaliteit is na deze ingreep zwaar achteruit gekacheld. Nu wil deze christenhond de kwaliteit nog verder ondermijnen door verdergaande samenwerking op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Het radio 1 journaal is verworden tot een kleuterprogramma met sport en soms nog wat nieuws. Het Nieuwsuur op Ned.2, dat in de plaats kwam van NOVA (dat was al vaak bar en boos) staat bol van sport en slap geouwehoer. Het gaat Hagoort in dit geval dan ook niet om bezuinigen, maar om zuivering van kritieke geluiden, veronderstel, dat de grote meute echt doorkrijgt hoe ze belazerd worden in dit land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten