Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 september 2010

Sterke groei drank- en drugsverslaafden

Dat was een kop in de Pers vandaag, uw Azijnpisser wordt zo moe van dit gelul, zo moe dat hij een reactie stuurde die ongeveer een half uur te zien was op de website.
Dus nu de reactie hier:
Sterke stijging drank- en drugsverslaafden. Alleen die zin al, drank is een een HARDDRUG! De harddrug alcohol levert het grootste aantal problemen in de drugswereld: geweld (moord, doodslag, verkrachtingen, kindermishandeling en ander 'zinloos'geweld), verkeersongelukken, , scheidingen en de zorg voor alcohol verslaafden zoals opname in een inrichting.
Wat is verslaving? Het gelul dat cannabis verslavend is, ga eens kijken hoe patiënten 'afkicken' van alcohol of heroïne, dan stop je vanzelf met deze onzin praat. Maar het is natuurlijk een makkelijk excuus als jouw puberkind niet goed presteert op school, om wat voor reden dan ook. Het begint er mee, dat dit kind problemen heeft met de ouders/rest van het gezin en/of de wereld. Dat kind dronk alcohol al lang voor cannabis in de kijker kwam.
Maar het is natuurlijk niet 'sexy' om dat soort problemen te benoemen en alcohol drinken de ouders zelf ook, dus daar lullen we niet over. Nee, laten we echte drugs de schuld geven en daar komt het: ons kind heeft een cannabis'verslaving!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten