Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 september 2010

Ook ons Cohennetje wil wel gedogen

Bij Pauw en Witteman zat gisteren PvdA ijzervreter Cohen (zonder z'n spannende bril) aan. Op de vraag of hij het komend rechts kabinet en de PVV in het bijzonder zou steunen bij bepaalde wetsvoorstellen, wilde deze draaikont geen direct antwoord geven. Maar na een paar vijven en zessen kwam het hoge woord eruit: als het gaat om een zaak waar de PvdA voor heeft gevochten natuurlijk wel. M.a.w. gedoogsteun voor het gedoogkabinet Wilders, dus steun voor een kabinet dat is opgehangen aan een crypto-fascistische beweging. Het nazi-bewind in de tweede wereldoorlog heeft bijvoorbeeld de kinderbijslag ingevoerd, kan je dan achteraf zeggen dat de Nederlanders die tijdens W.O.II voor de nazi's ons land bestuurden daar gedeeltelijk goed bezig waren?
Wij glijden in Europa langzaam af naar een fascistische politiestaat. Het is de taak van elke werkelijk democratische partij deze tendens op elke manier fanatiek te bestrijden en niet het maar eens aan te kijken. Wat daar van komt hebben we voor- en in W.O.II gezien.

Overigens durfde Cohen nog te zeggen, dat hij het niet zal pikken als de verzorgingsstaat verder wordt afgebroken. Gggvd! (godgloeiendegodverdomme) de PvdA heeft de afgelopen 18 jaar tijdens hun regeringsdeelnames niets anders gedaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten