Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 september 2010

CZ en de vergoeding van borstkankertherapie

Pauw en Witteman gisteravond: CZ gaat in de toekomst alleen nog in een beperkt aantal ziekenhuizen de borstkankerbehandeling vergoeden. Goed hè die marktwerking, de verzekeraars nemen de macht over in zorgland. Onze regeringen verzaken al jaren hun verantwoording: waarom niet al jaren geleden ingegrepen bij bijvoorbeeld oncologie? Het is een publiek geheim, dat je voor (bepaalde vormen van) kanker beter naar een paar echt goede ziekenhuizen kan gaan. Ingrijpen door bijvoorbeeld extra stages en begeleiding van oncologen en ziekenhuizen. Wat CZ doet is de wachtlijsten weer flink verlengen en een te beperkt aantal oncologen opleiden voor deze ernstige aandoening.
Ook aanwezig: de PvdA hoerenloper met 'vercookte' hersenen Oudkerk, in hippe jaren 80 uitvoering met zijn bril op z'n haar, de 'huisarts' is het met CZ eens. Voorts kan Oudkerk nog steeds geen fatsoenlijk excuus geven voor de term 'kutmarokkanen'. Je moet natuurlijk wel begrijpen waar hij toen mee bezig was, jaaaaaaaaaa coke snuiven. zuipen en (heroïne-)hoerenlopen!
Ook aangeschoven was de zichzelf tot orakel verheven Joost Zwagerman, die zich druk maakte over de uitlatingen van Anil Ramdas betreffende de achterban van de PVV. Het Joost orakel verdedigd de nu al bijna 2 miljoen volgelingen van de valswitte boktorfundi Wilders. Ze zijn niet dom en het is geen klootjesvolk. Joost Zwatelman je kan toch niets anders concluderen als je ziet hoe het grootste deel van deze dombo's zich een rad voor ogen laat draaien door deze valse ratten-beweging en dat ze te dom zijn om dat te doorzien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten