Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 12 september 2010

AIVD waarschuwt voor het ronselen van kinderen

Wat? Waar? Nieuwe kinderkruistochten? Nee, volgens de AIVD ronselen dierenactivisten actief kinderen op scholen waar zij lesgeven over dierproeven en dierenmishandeling in het algemeen. De hufters begrijpen niet, dat als je pubers dit soort ellende met foto's en filmpjes laat zien, deze kinderen heel boos kunnen worden, boos omdat er geen drol aan deze wantoestanden wordt gedaan. Zoals afgelopen week een transporteur van varkens bij aankomst in Portugal ontdekte dat er 300 varkens dood waren aangekomen. En u raadt het al, daze transporteur wordt niet vervolgd, gvd!
Het is als met de Baader-Meinhof Gruppe, de latere Rote Armee Fraktion, uit het Duitsland van de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. De kinderen die in Duitsland na WOII opgroeiden kregen niets of bijzonder weinig te horen over de misdaden begaan in die oorlog door ouders en landgenoten. Langzaam maar zeker kwamen ze achter de waarheid en het ergst van alles was het feit, dat vele misdadigers uit die periode gewoon in functie bleven, zoals justitiepersoneel, rechters, enz. Geen mens die je daar nog over hoort.
En wij horen niets meer van moslimterrorisme in Nederland en de AIVD moet wel wat te doen hebben natuurlijk, dus: 'dierenterrorisme!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten