Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 september 2010

Gen. b.d. van Vuuren, el Bayrak en de rechtse politiek

Gen b.d. van Vuuren was gisteren bij Pauw en Witteman. Heel griezelig te zien dat deze generaal buiten dienst zich zo hard maakt voor een rechtse regering. Zeker omdat hij als generaal buiten dienst wordt aangekondigd. Hij is niet de eerste militair, al of niet buiten dienst, die zich met de politiek bemoeit. Zo hadden we 'tricky' Dick Berlijn die zich tijdens zijn ambtsperiode keer op keer met de politiek bemoeide en ook Couzy en van Kappen maken en maakten geen geheim van hun politieke voorkeur.
De geschiedenis leert, dat het bijzonder gevaarlijk is als dit soort heerschappen zich met de politiek bemoeien, een militaire coup schuilt vaak in een klein hoekje van hoge militairen.


Het meest schrijnende was nog wel, dat deze hufter (van Vuuren) met de populistische leugen aankomt, dat er golven migranten Nederland overspoelen. Alle cijfers geven keer op keer aan dat de migratie een procentje hoger ligt, dan de emigratie.
Voorts ging de hufter van Vuuren verder met zijn populistische praatjes door de schuld van alle problemen met migranten te wijten aan de linkse politiek, m.n. de PvdA. Albayrak wist, terecht, te vertellen, dat (sinds de 70er jaren tot 2001) de PvdA zo'n 4 keer aan een kabinet heeft deelgenomen. Helaas moest deze ongelofelijke huppeltrut, gezien de huidige crypto-fascistische geest die door Nederland waart, natuurlijk benadrukken hoe streng de PvdA wel niet is voor asielzoekers en andere migranten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten