Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 april 2018

Aandelen wapenfabrikanten: stijging met 500% sinds 2011......

Oorlog is goed voor de aandeelhouders van wapenfabrikanten, daaronder vallen ook de makers van 'militaire hardware' zoals de JSF van Lockheed Martin..... 

Sinds 2011 werden er automatische bezuinigingen op de VS defensie doorgevoerd, zo meldt men in de video van Brasscheck TV, die hieronder is weergegeven. Je zou dus verwachten dat de aandelen omlaag zouden zijn gegaan, echter het tegenovergestelde gebeurde, de aandelen stegen juist enorm, sinds 2011 zelfs met 500%!!!

De reden daarvoor is de reactie van dit moorddadig tuig van de wapenfabrikanten: men ging investeren in de medische zorg, dit vanwege Obamacare, daar werden immers enorme contracten afgesloten met o.a. de farmaceutische maffia en vielen er kapitalen te verdienen..... (al moet ik wel opmerken, dat de zogenaamde bezuinigingen in de VS op oorlogstuig, in feite maar minimaal waren en onder Trump al lang zijn weggewerkt......)

Kortom wapenfabrikanten die vooral inzetten op het vermoorden van mensen, halen hun winsten voor onderzoek en ontwikkeling nu uit de gezondheidszorg, die juist mensen wil genezen, dan wel medicatie fabriceren voor chronische klachten, zodat deze nog enigszins te verdragen zijn, of het nu gaat om lichamelijk dan wel geestelijk klachten (of een combinatie, zoals vaak te zien bij leger veteranen. Overigens kunnen chronische lichamelijke  [pijn-] klachten resulteren in een chronische geestelijke kwaal, zoals depressie.......)

Ben het niet helemaal eens met het gestelde in de video en tekst daaronder, immers de aandelen van wapenfabrikanten stijgen wel degelijk door oorlogsvoering, zie o.a. de links onder de tekst van Brasscheck TV.

Maakt niet uit >> zie deze toch enigszins humoristische video van Brasscheck TV, de duur is 25 minuten, deze minuten zijn meer dan de moeite waard! (en die 25 minuten zijn zo om):

Why have defense stocks done up 500% since 2011?

HEALTHCARE”: THEIR LATEST SCAMTHE FED PRINTS THE MONEY AND THE PENTAGON BLOWS IT UP”

Why have defense stocks done up 500% since 2011?

The Keiser Report takes a look and comes up with a surprising answer.

In 2011, automatic cuts to defense spending kicked in.

That should have reduced their profits and their share prices – but it didn’t.

Here’s what happened.
==================================

Zie ook:  'Aanval op Syrische doelen door VS, GB en Frankrijk op moment dat de beurs 2 dagen is gesloten....'

        en: 'Wapenfabrikanten die de illegale raketbeschietingen op Syrië mogelijk maakten, zagen hun aandelen met 10 miljard stijgen.........'

        en: 'Oorlogen VS o.a. om smerige zaken te verbergen........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten