Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 april 2018

Lara Rense (presentator Radio1) en de nieuwe band van Ian Matthews: Southern Comfort..... ha! ha! ha! ha! ha!

Je wordt letterlijk doodziek van alle, veelal flut muziek en sport op de nieuws en actualiteitenzender Radio1, vooral de programma's van het 'onafhankelijke' NOS spannen de kroon.

Afgelopen vrijdagmiddag in het programma met de schijtlollige titel 'Nieuws en Co' kondigde Lara Rense aan dat ze een nummer van Ian Matthews zou draaien, voorafgaand aan een interview met Matthews die volgens Rense een nieuwe band heeft genaamd Southern Comfort....

Ian Matthews was lid van de legendarische folkband Fairport Convention en werkte met deze band op de eerste 3 lp's. In 1969 begon hij zijn soloproject genaamd: 'Matthews' Southern Comfort' waarvan het eerste album (met dezelfde titel) in 1970 verscheen........

Ja Rense, toch 'niet helemaal nieuw...' (waarom Rense als presentator niet iets aan haar vreselijk ' R' doet is me een raadsel, zelfs de lelijkste 'G' is nog beter aan te horen..... (ze gebruikt overigens dezelfde 'R' als oud FNV oplichter en PvdA grofgraaier in de EU, Agnes Jongerius, ook VARA carnivoor en presentator van Vroege Vogels, Menno Bentveld bedient zich van deze 'R', Bentveld die in z'n ééntje meer vervuild dan 3 grote gezinnen)

Luister vandaag (of wanneer je tijd hebt) naar het legendarisch mooie album van Fairport Convention 'Liege & Lief' (1969), met de veel te vroeg gestorven geweldige zangeres Sandy Denny (overleden door overmatig gebruik van de harddrug alcohol):


Om daarna (of beter nog: andersom) het best aardige album 'Matthews's Southern Comfort' (1970) te beluisteren:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten