Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 april 2018

Van Boxtel (D66 en NS) vergelijkt HSL met een auto van 11 miljard die niet geheel naar behoren functioneert...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Praatjesmaker van Boxtel, de D66 sjoemelaar, is tegenwoordig topgraaier bij de NS en in die functie sprak hij zich afgelopen woensdag op BNR (na 8.00 u.) uit over de Hogesnelheidslijn (HSL).

Dat zit zo: van Boxtel is met de topgraaier van ProRail om tafel gaan zitten en daar besloten deze hufters dat de staat nog eens een paar honderd miljoen moet gooien in de enorme 'HSL-put', om eindelijk een succes van deze belachelijk dure spoorlijn te maken.....

Van Boxtel liet weten dat hij van vergelijkingen met auto's en autohandelaren niets begrijpt. De zakkenwasser vergeleek de HSL met een auto die 11 miljard heeft gekost, maar nog niet helemaal af is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Veronderstel dat je je zo'n auto zou kunnen aanschaffen en de dealer vertelt je na de koop dat de auto niet kan rijden........ Bovendien is een auto wel een zeer domme vergelijking, immers een auto waaraan je keer op keer geld moet uitgeven voor reparaties, kan je beter weg doen, daar je anders van het ene euvel naar het andere loopt en je uiteindelijk net zo goed een nieuwe had kunnen kopen.......

'God bewaar ons' voor nog eens een kapitaal aan belastinggeld steken in het peperdure onding HSL en dat in pietepeuterig Nederland >> wij hebben geen afstanden voor een hogesnelheidstrein, eer deze treinen goed en wel op gang zijn, moet de rem alweer worden ingetrapt (bij wijze van....)

Van Boxtel wil dat Rutte 3 niet in de 'kritiek stand' blijft staan, maar dit omzet in de 'meehelp stand....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een 'meehelp stand' van een paar honderd miljoen..... Later op Radio1 zei de flapdrol bijna hetzelfde met iets andere woorden, die ik helaas niet heb opgeschreven (en heb geen zin om deze inhumane neoliberaal nog eens aan te horen >> eens in de 5 maanden is meer dan genoeg, wat zeg ik, zelfs dat is al teveel...)

Van Boxtel is zeker het Fyra-debacle vergeten, een door de NS bestelde trein, betaald met ons belastinggeld, een trein waar de onderdelen vanaf vielen....... Ook daarmee werd een paar honderd miljoen euro in een diepe donkere put gedonderd.........

Bovendien is de hogesnelheidstrein voor welgestelden (en grofgraaiers in het EU parlement), daar de toeslag voor deze trein bepaald niet misselijk is, ofwel alweer een uitwas van de nieuwe klassenmaatschappij, waar wel elke belastingbetaler aan moet meebetalen.......

De HSL is een zwaar mislukt prestige object!

Ach ja, van Boxtel zit ook alleen op zijn functie bij de NS vanwege zijn netwerk en zijn politieke kleur; godallemachtig wat een arrogante plork!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten