Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 april 2018

Sander Dekker (VVD minister) legt digitalisering rechtspraak stil om mislukking te voorkomen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD onbenul Dekker, die godbetert minister van Justitie en Veiligheid mag spelen, is wakker geschrokken en zag tot zijn ontsteltenis dat de digitalisering van de rechtspraak tegen 'zeer ernstige problemen' oploopt....... Om een mislukking te voorkomen heeft hij het project stil gelegd....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het project is al mislukt, duurt al jaren en heeft tot nu toe een slordige 220 miljoen euro gekost(!!)

Het is schandalig dat de voormalige ministers Veiligheid en Justitie (de naam is tegen een enorm kapitaal omgedraaid), VVD hufters Opstelten en van der Steur hier niet op werden afgerekend, maar ja dat paste natuurlijk niet in het gelogen plaatje dat ze 'zo kundig waren....' Als ik me niet vergis ging ook de disfunctionerende PvdA plork Plasterk (minister Binnenlandse Zaken onder Rutte 2) over deze zaak.

Ongelofelijk dat Dekker er nu pas achter is gekomen, dat de digitalisering van de rechtspraak een fiasco is, dit zegt voldoende over zijn totale onkunde en gebrek aan leidinggevende capaciteiten!

Onderzoekers stelden al dat Dekker eindelijk de regie moet nemen en een actievere rol zou moeten spelen, daarmee hebben deze onderzoekers dit wel uiterst voorzichtig geformuleerd....... (tja, je bijt niet in de hand die je voedt'', moet je maar denken!)

Het zoveelste mislukte IT-project van onze overheid en dat met gigantische hoeveelheden van door ons opgebracht belastinggeld, hoe is het 'in godsnaam' mogelijk??!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten