Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 april 2018

Annie Schreijer-Pierik voor vaccinaties van kinderen en durft zelfs de Q-koorts aan te halen! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Annie Schreijer-Pierik, CDA EU-grofgraaier en grootlobbyist van de intensieve martelveehouderij, heeft zich plots opgeworpen als beschermvrouwe der onschuldige kinders wier duvelse ouders hen vaccinaties onthouden. Oh nee, dat 'duvels' kan natuurlijk niet, daar er ook fundi-christenen zijn die weigeren hun kinderen in te laten enten.

Alsof Schreijer-Pierik een studie naar deze zaak had afgerond (op zich al een reden om in een lachstuip te raken), zo sprak ze tegen Bas 'jeetje' van Werven, BNR presentator toen ze daar afgelopen vrijdag te horen was (8.39 u.). Zo begon ze ook de beter opgeleiden, 'de grachtengordel' te betichten van onverantwoord gedrag en het luisteren naar spookverhalen.......

We moeten hier iets aan doen, zeker gezien de antibioticaresistentie, aldus een duidelijk verwarde Schreijer Pierik, die amper uit haar woorden kwam......... Van Werven wilde nog over dieren praten, waarschijnlijk n.a.v. haar uitlating over de antibioticaresistentie, maar Schreijer-Pierik begon meteen weer over het helpen van mensen, mensen die je moet helpen en nog een variatie daarop.

Waar Schreijer-Pierik echt finaal uit de bocht vloog, was het aanhalen van de Q-koorts..... Ze stelde dat de EU een verplichting moet invoeren tot het inenten tegen de Q-koorts, "Anders krijg je hetzelfde als in Nederland een aantal jaren geleden...."

De Q-koorts kon in Nederland m.n. zo keihard toeslaan daar destijds Schreijer-Pieriks CDA partijcollega hufters Klink en Verburg, beiden minister, de eerste op volksgezondheid en de ander op landbouw en veeteelt, weigerden de bedrijven te noemen waar de Q-koorts was geconstateerd. Zelfs een Brabantse GGD arts kon daar geen verandering in brengen met een herhaaldelijke waarschuwing deze wel te noemen, juist voor de omwonenden van die bedrijven en zo de kansen op het oplopen van Q-koorts door deze mensen te verminderen........

Door dit nalaten van handelen zijn er een aantal mensen overleden en kampt een groot deel de rest van het leven met de gevolgen van chronische Q-koorts......... Hoe durft deze CDA feeks, Schreijer-Pierik de Q-koorts nog aan te halen??? Zo van: dat is men al lang vergeten??? Nogmaals: Verburg en Klink zouden moeten worden vervolgd voor moord, immers ze hebben omwonenden van bedrijven met voorbedachte rade blootgesteld aan een ziekte die dodelijk kan zijn!!! Het CDA, één van de partijen waar het economische belang ver voor gaat op de volksgezondheid.........

Schreijer-Pierik durfde, zoals gezegd, ook de antibioticaresistentie aan te halen, terwijl deze voornamelijk is te danken aan de intensieve martelveehouderij, 'de specialiteit' van Schreijer-Pierik, waar nog jaarlijks een paar ton (gewicht) aan antibiotica wordt gebruikt om ziekten te voorkomen..........

Waar ADHD kip Schreijer-Pierik al helemaal niet over lulde, zijn de bijverschijnselen van vaccinaties bij kinderen. Zo belde er later die ochtend een vrouw met Radio1 (rond 9.49 u.), waar men het in Standpunt NL ook over vaccinaties had. Deze inbeller vertelde zelf met een onderzoek bezig te zijn geweest naar bijverschijnselen van vaccinaties en dat het CBS eerder gepubliceerde cijfers heeft verwijderd, cijfers die in 2008 nog op de site van het CBS waren te vinden..... Het gaat hier om cijfers over aanmerkelijk minder voorkomende chronische ziekten onder kinderen die niet gevaccineerd waren (op de 'bijbelbelt' of biblebelt, of bijbelgordel, wat je wilt), waar ook zaken als ADHD minder zouden voorkomen, dan onder wel gevaccineerde kinderen....... (al geeft de hersenspoeling van deze niet gevaccineerde kinderen met het gif dat men 'geloof' noemt, geestelijke schade voor de rest van hun leven....)

De inbeller stelde voorts dat jonge kinderen zouden worden ingeënt tegen een ziekte die eigenlijk alleen seksueel overdraagbaar is dan wel door bloedoverdracht kan worden opgelopen....... Heb gezocht op het net maar kan hier niets over vinden. (ook verwijderd?? De farmaceutische maffia en haar politieke lobby in Den Haag, zoals die van CDA'ers als Klink en Schreijer-Pierik is machtig!)

De vrouw wees erop dat de lichamelijke gezondheid van het kind belangrijk is, bij niet vaccineren, daar kinderen met een slechte gezondheid ernstig ziek kunnen worden door een besmettelijke aandoening. Vandaar ook dat men vroeger wel zorgde dat kinderen die gezond waren een kinderziekte opliepen, zodat ze daarna de rest van het leven immuun waren voor deze ziekte.... Buitenspelen vormt daarin een belangrijke rol, daar kinderen dan met minder hygiënische zaken te maken krijgen, waardoor de weerstand juist wordt opgebouwd. Kortom een te schone omgeving is niet in het belang van een kind!

Opvallend hoe onbeschoft presentator de Zwart was tegen deze vrouw......... Ach ja, de Zwart, altijd al een hufter geweest!

Zie ook: 'Q-koorts slachtoffers te kakken gezet met maximaal € 15.000,-- aan schadevergoeding'

PS: vergeet ik nog te zeggen, dat Pierik wees op de sterk opgelopen medicijnprijs en dat daar iets aan moet gebeuren.... Een groot deel van de stijgingen op de medicijnprijs vonden plaats onder de kabinetten Balkenende, waardeloze CDA kabinetten, waar Schreijer-Pierik destijds in de CDA Tweede Kamerfractie zat.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten