Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 mei 2018

Frenk van der Linden in 40 seconden met 10 km/u. uit de journalistieke bocht

Stemde vanmorgen even af op Radio1 toen ik Frank van der Linden hoorde zeggen dat je als journalist vaak niet de keus hebt om een bericht niet te brengen als je maar één bron hebt........

De pedante zak, volgens eigen zeggen 'journalist', gaf hierbij het voorbeeld van MH17, wat hij een 'dilemmaatje' noemde: als er in Oekraïne een vliegtuig neerstort en het halve land twittert daarover, moet je het wel brengen aldus van der Linden..... Van der Linden vergeet dat een dergelijke gebeurtenis de pers in binnen- en buitenland binnen de kortste keren haalt, dit daar het in zo'n geval meestal om veel slachtoffers gaat...... Kortom binnen diezelfde de kortste keren heb je meerdere bronnen! 

Daar hoorde in het geval van de MH17 ook de reacties bij die werden gegeven een paar uur na bekend worden van deze vreselijke vliegramp, zoals het onmiddellijk beschuldigen van de opstandelingen in Oost-Oekraïne, waarbij Rusland ook meermaals werd genoemd......... Alleen dat feit al is genoeg om grote vraagtekens bij de rapportage van de onderzoeken tot nu toe te zetten, onderzoeken die uiterst twijfelachtig zijn uitgevoerd, met bewijzen die er in feite niet zijn, het onderzoek is verworden tot één grote beerput van Anti-Russische propaganda......*

Nee voor van der Linden is meer dan één bron niet meer nodig, daar heb je tegenwoordig gewoon geen tijd meer voor, aldus van der Linden...... ha! ha! ha! ha! ha!  (heb later nog een aantal seconden extra beluisterd en dit zei hij even voordat ik de eerste keer afstemde rond 10.17 u.)

Van der Linden zou zoals gezegd journalist zijn.........

* Nogmaals het eerste dat je je moet afvragen na zo'n ramp: wie had er baat bij? Niet de opstandelingen en niet de Russen, maar wel de Oekraïense junta, de NAVO en de VS (immers zo kon men rekenen op militaire steun en wie weet het lidmaatschap van de NAVO, waarnaast de VS met wat geluk een militaire basis in Oekraïne voor elkaar zou kunnen krijgen, het liefst in het Oosten van Oekraïne, tegen de grens met Rusland........ Voor meer berichten over deze vliegramp, klik op de labels MH17 en vliegramp, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten