Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 mei 2018

Theo Segers (CU burgemeester Staphorst) niet bang voor Enschedese toestanden met militair depot.......

Stemde eergisteren per ongeluk af op Radio1 rond 9.10 u. en verdomd zowaar geen sport of een aan sport gerelateerd ander flut onderwerp, maar de burgervader van Staphorst, 'Christen'Unie kloot Segers.

Hij was te horen in reactie op de inspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), die 89 tekortkomingen had ontdekt bij 'defensie'-depots (t.b.v. oorlogvoering), waaronder die op de gemeentegrond van Staphorst..... Segers was niet erg te spreken over het feit dat hij dit uit de krant moest vernemen.

Zo werd in 2015 ontdekt dat er iets mis was met de bliksemafleider en daar was Segers erg van geschrokken: "Als je dit soort materiaal hebt moet het veilig zijn", zo schopte de burgervader een fikse open deur in....... Welk materiaal weet hij niet, maar niet het materieel zoals opgeslagen in Volkel (kernwapens..), aldus Segers......

Segers snapt wel dat 'Defensie' niet kan zeggen wat er precies ligt, maar de burgervader vertrouwt de overheid in deze en deze miscommunicatie zou volgens Defensie de laatste keer zijn..... Ja, waarom zou je 'de overheid' in deze niet geloven, als ze je eerder in het ongewisse hebben gelaten over eventueel gevaar voor de inwoners van Staphorst........ ha! ha! ha! ha! ha!

Segers was vooral goed te spreken over de brandweer en daar ging hij los, met aanvalsplannen en al, althans mocht het een keer fout gaan in Staphorst....... De brandweer beschikt over codes en kan daaruit opmaken wat er in het militaire depot is opgeslagen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus de eerste beste brandweerman/vrouw weet wat er is opgeslagen in Staphorst, terwijl Segers, de burgemeester dit niet weet......... (immers die brandweermensen moeten oefenen op wat er aan militair tuig ligt opgeslagen in Staphorst.....)

Nee, voor een ramp als de Vuurwerkramp in Enschede is Segers niet bang, er ligt een aanvalsplan voor als het fout gaat, maar dat gaat 't niet zoals hij even eerder stelde en dat is hem door Defensie verzekerd, waar hij dan ook 'op vertrouwt.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jezus wat een niveau en dat is burgemeester........

Andere bron o.a. rtvOost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten