Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 januari 2019

Nashville-verklaring >> SGP toont ware gezicht: fundamentalistisch en fascistisch

SGP vond 't nodig om alle wetenschap die intussen voorhanden is over de geaardheid van mensen tot van nul en generlei waarde te verklaren, je weet wel, de gerichtheid die bepaald waar je als mens seksueel staat in de maatschappij...... De SGP wil dan ook laten weten dat zij homoseksualiteit veroordelen...... Op wat voor grond, vraag je je wellicht af, welnu simpel: omdat het staat in het grote boze sprookjesboek van de christenen, de bijbel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof men destijds al kennis had van deze zaken, i.p.v. het toen al en nu nog steeds bestaande achterlijke mensbeeld.......

Eén en ander n.a.v. de Nashville-verklaring die uit de VS is overgewaaid en waarin homo's worden veroordeeld en als zondig worden neergezet, alles overgoten met teksten uit de bijbel, zelfs de tekst dat homo's moeten worden gedood..... Het valt me nog mee dat een paar SGP bonzen daar een klein vraagteken bij hebben geplaatst.

Het lullige voor de fundi-christenen is wel dat men daar ongelofelijk hypocriet is en waar men een geloof belijdt, waar kindermisbruik duidelijk meer voorkomt dan elders...... Geen seks voor het huwelijk, maar ondertussen wel incest goedpraten, dat zoals gezegd in christelijke fundi-kringen relatief vaker voorkomt........... (maar ja, dat krijg je met seksueel gefrustreerden, zie ook het celibaat in de rk kerk en het enorme aantal gevallen van kindermisbruik door rk geestelijken.....)

Men was in de Kamer en het kabinet nogal geschokt door de actie van de SGP, terwijl men morgen gerust weer op deze partij leunt als het om implementeren van inhumane maatregelen gaat, of als men steun nodig heeft voor een motie...... Partijen als de SGP en bewegingen als de PVV zou men niet meer moeten gebruiken als het goed uitkomt, deze partijen dienen als de donder te verdwijnen, de ellende die christenen en fascisten over de wereld hebben gebracht is met geen pen te beschrijven >> het is 2018, weg met dit geteisem, uit de politiek!!

PS: in Standpunt sprak men ook over deze veroordeling van homo's, waar presentator Plag in gesprek met een fundi-christen te horen kreeg dat ze christelijk was, waarom was haar vraag, omdat ze voor de KRO-NCRV werkt, aldus de fundamentalist. Volgens Plag is het niet per se nodig dat je daarvoor christelijk moet zijn, het gaat om je gedachtegoed, het kijken naar de maatschappij en de hele samenleving...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Ja dat zit wel goed bij KRO-NCRV....' (maar niet heus)

6 opmerkingen:

  1. Je bent mooi stom als je niet ziet dat de media dit gebruikt om verschillende groepen tegen elkaar op te zetten: divide and conquer is het spel wat gespeeld wordt, en waar jijzelf als 'bewust' persoon in trapt. Of je het nu wel of niet eens bent met de getekende verklaring, het is omgevormd door de media als een werktuig om de doelen van hun meester te berreiken. Je spreekt je uit tegen de media, behalve als het niet in jouw straatje ligt. Dit noemt men hypocriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste 'Mediocre monday', \

    ben zwaar christelijk opgevoed en als u mijn blog wat vaker had gelezen, wist u dat ik me met hand en tand verzet tegen elke fundi gelovige en diens uitspattingen, al zeker tegen partijen als de SGP.

    Voorlopig bepaald het christelijk geloof voor een groot deel wat er gebeurd op de wereld, neem de grootste terreurstaat op aarde, de VS, dat overal waar het haar goeddunkt illegale oorlogen start en coups pleegt...... Als je in de VS niet gelooft kan je het wel vergeten in de politiek.

    Voorts: vindt u het normaal dat men met bijbelteksten smijt waarin zelfs het vermoorden van homo's wordt geaccepteerd???

    Het zal me aan de reet roesten wat de media er verder over te vertellen hebben. De echte hypocrieten vind je juist in religies en de reguliere (massa-) media. En ja zo af en toe vindt er nog echte berichtgeving plaats in die media.

    Zoals in mijn bericht al gesteld, partijen als de SGP, CU en CDA horen in feite niet in de politiek thuis, de politiek dient gescheiden te zijn van religieuze hersenspoelers met hun onzin boek de bijbel. Hersenspoelers die zelfs bij kinderen het hoofd volproppen met hun vuile doctrines en belachelijke schuldgevoelens. Gelukkig heeft u niets te vertellen over wat ik wel of niet mag schrijven, ajuus!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De VS doet zich voor als Christelijk, maar de hooggeplaatsten dienen God zeker niet, buiten het zicht van de gewone mens dienen ze satan.

      Dit wordt gezegt in de Bijbel: 30 heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand en met heel uw kracht.” 31 Het op een na belangrijkste is dit: “Heb uw naaste lief als uzelf.” Er zijn geen geboden belangrijker dan deze.’

      Ik denk dat je fout zit in het plaatsen van teksten in de context, dit zorgt voor de meest misvattingen over de Bijbel.

      Onze grondwet is gebasseerd op Christelijke waarden en normen, dus het is onjuist om te denken dat religie en politiek niet met elkaat te maken hebben. Integendeel.

      Ik vind het prima dat je alle vrijheid hebt om te schrijven wat je wil. Ikzelf doe dat ook!

      Verwijderen
  3. Heb eigenlijk geen zin om in te gaan op een bericht met bijbelteksten. De Mensheid bestond al lang voor de Joden hun thora schreven. Het is in het belang van iedere beschaving dat men zich houdt aan regels en wetten zoals o.a. vervat in de 10 geboden.

    Een beschaving kan nu eenmaal niet bestaan zonder dit soort regels en wetten, die dan ook al lang voor de Joodse thora bestonden.

    Het is een misvatting dat we voor wetgeving wat voor religie dan ook voor nodig hebben. Lullig voor u maar de verhalen in de thora van de Joden zijn voor het overgrote deel gestolen uit andere culturen, zoals de 10 geboden uit die thora en daarmee de bijbel.

    Eén ding is zeker, zonder het christelijk geloof was de mensheid veel verder ontwikkeld geweest, dan nu het geval en het had op zeker een enorme zee aan bloed en andere ellende gescheeld..... Zie de achterlijke houding van fundi-christenen met de Nashville verklaring.

    Zo bezien is het christendom in de VS niet veel verder dan pak 'm beet een jaar of 1.000 geleden, gezien het massale bloedvergieten met bidden voor en na de slachtingen door de VS..... Even hypocriet als de SGP heden ten dage, dezelfde SGP die achter de illegale oorlogen van de VS stond en staat, oorlogen gebaseerd op leugens en dat tegen landen waar dat gestolen land en haar terreurorganisatie NAVO niets te zoeken hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. U begint zelf over bijbelteksten, of was u dat alweer vergeten?
    Waar wilt u dan de wet op basseren? op wat jezelf goed lijkt? -of op basis van de wil van de meest machtige personen? Dit werkt niet en gaat ook nooit werken: Er zullen dan altijd wetten zijn, of gehandeld worden ten nadele van bepaalde personen of groepen. Er wordt dan alleen uit eigenbelang gehandeld.

    Teveel naar Zeitgeist filmpjes gekeken? - gezien je deze leugens 1 op 1 overneemt en verkondigd als iets wat een feit zou zijn... Ik zal u niet achterlijk noemen als je anders denkt, wel ben ik benieuwd naar hoe u hiertoe gekomen bent.

    Ze hebben inderdaad niets te zoeken in een ander land. Daar ben ik het mee eens.


    BeantwoordenVerwijderen
  5. U heeft het waarschijnlijk niet begrepen, maar de Nashville-verklaring is gebaseerd op bijbelteksten. Met mijn woorden bedoelde ik dat u bijbelteksten (de bijbel, grotendeels een boosaardig sprookjesboek) als argument gebruikt.

    Van de rest van mijn laatste reactie begrijpt u al helemaal niets. Je hebt geen geloof nodig om te weten, dat je niet mag inbreken, moorden, verkrachten, martelen en ga nog maar een half uur door, daar zo'n maatschappij binnen de kortste keren in grote chaos gestort zou worden en in tegenwoordige termen failliet zou gaan.

    De christenen of welk ander geloof dan ook zijn bepaald niet alleen de bezitters van ethische en morele waarden (en zeker niet de bedenkers daarvan), integendeel gezien de (recente) geschiedenis van religies, zie die geschiedenis van het christelijk en islamitisch geloof. Over eigenbelang gesproken... ha! ha! ha! ha! ha!

    Graag zou ik weten waar ik in deze leugens heb overgenomen, waarschijnlijk doelt u op de stank van massamoord die aan het christelijk geloof hangt, echter daarvoor zijn bewijzen te over!

    Verder zegt u het met mij eens te zijn dat het westen niets in andere landen te zoeken heeft, vreemd dan dat vooral christenen grote voorstanders zijn van illegale oorlogen waar dan ook (behalve in het westen dan, althans sinds een aantal decennia....)

    BeantwoordenVerwijderen