Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 januari 2019

Stop de slacht van hoogzwangere dieren, dierenmishandeling in een nog hogere versnelling.....

Dat er gvd nog een petitie nodig is om 'boeren' (dierenbeulen) te verbieden hoog zwangere dieren te laten slachten, te schunnig voor woorden!! Wat een godvergeten psychopaat moet je zijn om iets dergelijks te verzinnen..... Hetzelfde geldt uiteraard voor de moordenaars die dit doen, waarbij de slachthuizen nog eens laten zien dat ze volkomen schijt hebben aan dierenwelzijn.......

Kalfjes sterven zo een verstikkingsdood..... En wat zegt onze minister van Landbouw, Carola Schouten van de 'Christen'Unie, die ook over de intensieve martelveehouderij gaat? Geen verbod, het slachten van hoogzwangere dieren moet worden overgelaten aan zelfregulering..... Gggvd!! Moet je nagaan, deze opperhufter en dierenbeul is lid van de 'Christen'Unie.......... Alsof zij als christen geen zorgplicht heeft voor 'gods schepping...' Wedden dat ze zondag weer vooraan in de kerk zit om de schepping van god te bejubelen??
pasgeboren kalfje
De zoveelste uitwas uit de veehouderij, mensen stop ajb met vleeseten, goed voor zo ongeveer al je organen, goed tegen de klimaatverandering, die door stoppen met het eten van vlees nog enigszins kan worden afgeremd en tot slot het belangrijkst: het is van het allerhoogste belang voor het dierenwelzijn........ 
Lullig op te moeten merken, maar wanneer je vlees eet ben je in feite een dierenbeul, immers je steunt daarmee de enorme mishandeling van dieren..... Tot slot: wie is de mens dat deze denkt te kunnen beschikken over het leven van andere levende wezens op deze planeet???
Hier een petitie van Dier&Recht, lees en teken deze ajb, en geeft het door mensen!

Stop de slacht van hoogzwangere dieren

Stop de slacht van hoogzwangere dieren

Onze dierenarts Frederieke Schouten sprak in het RTL Nieuws over de slacht van hoogzwangere dieren.
Zo sterven er per week gemiddeld vier bijna volgroeide kalveren in de buik van hun moeder. Na het slachten van de moeder, stikken veel kalfjes door zuurstofgebrek in de baarmoeder. Soms komen er bij het opensnijden van de koeienbuik zelfs levensvatbare kalfjes naar buiten, die worden dan eveneens geslacht. Dier&Recht wil dat er een einde komt aan deze weerzinwekkende praktijken!
Transportverbod

Het is wettelijk verboden om koeien te transporteren die langer dan 8,5 maand zwanger zijn. Ondanks dit verbod worden er dagelijks hoogdrachtige koeien afgeleverd in slachthuizen. Dierenartsen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) houden toezicht op de dieren die bij slachthuizen binnenkomen. Sinds 2014 zijn er slechts 58 boetes uitgeschreven, terwijl er 836 overtredingen zijn geconstateerd.
Slachtverbod

Dier&Recht pleit voor een slachtverbod voor hoogzwangere dieren vanaf het derde trimester van hun dracht. In de laatste maanden van de dracht is het zenuwstelsel van de ongeboren dieren al zo ver ontwikkeld dat ze pijn kunnen voelen. "De foetus reageert wanneer die geen zuurstof krijgt of door een slachtmes wordt geraakt", aldus Frederieke in het interview met RTL nieuws.
Zelfregulering

Minister van Landbouw Carola Schouten noemt de huidige situatie ‘onwenselijk’, maar ze ziet niets in een slachtverbod voor hoogzwangere dieren. Zij zet in op een betere voorlichting en administratie voor boeren. Dier&Recht vind het onacceptabel dat de minister zelfs bij deze gruwelijke misstanden blijft geloven in de volstrekt denkbeeldige zelfregulering van de markt. Wij eisen wettelijke maatregelen!
Teken de petitie


Vind jij het ook dat er een verbod moet komen op het slachten van hoogzwangere dieren? Teken de petitie!

=======================
PS: waar blijft de grote dierenbeschermer (met de losse handjes) van de PVV, Dion Graus met een vernietigend commentaar op deze barbaarse wantoestand?? Ach die zit te pitten in de Kamer, zelfs de hele intensieve martelveehouderij interesseert hem geen zier....... Over Graus gesproken, waarom hebben we een dierenpolitie als dit soort zaken niet eens worden vervolgd???

Zie ook:
'Brandbrief naar alweer falend Rutte 3 inzake biggensterfte, ofwel grootschalige dierenmishandeling blijft ongestraft'

'Miljoenen illegale biggen en varkens in Nederland, tezamen met alle andere schandalen: niets aan de hand volgens 'deskundige''

'Dierenmishandeling >> 'Kweekvis', de gruwelijke manier waarop deze dieren worden vermoord'

'Jaarlijks sterven 5 miljoen biggen al voor de slacht en Greenpeace klaagt de Rabobank aan'

'Dierenmishandeling: Nederlandse vleeskalveren voor meer dan de helft zwaar ziek >> het zoveelste schandaal uit de intensieve veehouderij....'

'Dierenmishandeling van enorme proporties: vissen lijden een vreselijke dood door de slacht.....'

Terzijde: 'Mona Keijzer (CDA staatssecretaris) vindt toename regeldruk meevallen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten