Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 december 2018

Dierenmishandeling van enorme proporties: vissen lijden een vreselijke dood door de slacht.....

Compassion in World Farming is een petitie gestart tegen de vreselijke dood die miljoenen vissen dagelijks moeten ondergaan...... Niet alleen door de zeevisserij maar ook door de intensieve viskweek, waar men veel te veel van deze dieren in tanks houdt.......

Bij het slachten van vissen, blijven deze dieren bij bewustzijn, zelfs als hun ingewanden worden verwijderd, ze blijven zelfs bij bewustzijn als ze worden ingevroren....... Het voorgaande is niets anders dan het geïnstitutionaliseerd martelen van dieren......

Beste bezoeker, dit is niet de manier waarop we in godbetert 2018 met dieren zouden moeten omgaan, ronduit schandalig en barbaars......

Ten overvloede nog dit: vissen voelen net als andere dieren en mensen wel degelijk pijn, nog regelmatig hoor je mensen stellen dat dit niet zo is....... Verder is het bekend dat vis 'vol' zit met chemische rotzooi en zelfs zware metalen, men rekt gewoon de niveaus van deze troep in vis op en zegt dan dat het eten van vis geen kwaad kan (binnenkort ook nodig voor het gehalte aan radioactieve besmetting van vis, nogmaals: om het eten van vis veilig te laten lijken......)

Lees en teken de petitie ajb en geeft het door! Stop ajb met het eten van welk vlees dan ook, je doet er jezelf een plezier mee, vleeseten is slecht voor het menselijk lichaam. Een vegetarisch/veganistisch 'dieet' is goed tegen het verder oplopen van de temperatuur op aarde, het heeft een positieve invloed op het wereldvoedselprobleem (voor elke kilo vlees is gemiddeld 5 kilo groente en een hele plas water nodig), het gaat de luchtvervuiling tegen, voorts kan je met zo'n dieet  een eind maken aan het kappen dan wel verbranden van oerwouden, dit voor de teelt van soja en andere producten die in veevoer worden gebruikt, maar bovenal doe je er de dieren een groot plezier mee! (ben je meteen af van dat knagende gevoel van onbehagen in je hersens, als je weer vlees eet!)

Compassion in World Farming

Kom in actie voor de vissen! Teken tegen gruwelijke slacht

Langzaam laten stikken, levend bevriezen of bij bewustzijn de buik opensnijden en de organen eruit halen. Het zou een schandaal zijn als iemand op zo’n gruwelijke wijze een varken of een koe doodt. Maar waarom staan we het dan toe dat dit elke dag met miljoenen vissen gebeurt?

KOM IN ACTIE VOOR VISSEN




Deze week presenteren wij een nieuw undercoveronderzoek over het lot van vissen in Europese kwekerijen. Onze bevindingen zijn schokkend. Vissen, zoals de zeebaars, de dorade en de forel, die ook bij ons in de supermarkt liggen, leven onder vreselijke omstandigheden in overvolle kooien of betonnen tanks.


Dode vissen drijven tussen hun soortgenoten. Zieke dieren worden aan hun lot overgelaten. Na een kort leven vol stress in smerig water worden de dieren uiteindelijk op gruwelijke wijze onverdoofd geslacht.


Let op: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren. (>> kan je nagaan wat dit voor de vissen betekent!)

Dit ongekende dierenleed moet stoppen. Het is hoog tijd dat vissen dezelfde bescherming krijgen als andere dieren. Vissen zijn prachtige dieren met gevoel en emoties en kunnen pijn lijden. Ook zij hebben recht op een goed leven, en op verdoving bij de slacht.


Daarom starten wij een nieuwe internationale campagne: in heel Europa roepen wij supporters op hun landbouwminister te e-mailen. Doe ook mee en roep landbouwminister Schouten op in actie te komen.


 Kom in actie 

In Nederland is het alleen verplicht de paling voor de slacht te verdoven. Natuurlijk moet dit gelden voor alle vissoorten en moet de slacht zo stress- en pijnloos mogelijk zijn. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. E-mail daarom nu de minister.E-mail de minister 


Hartelijk dank voor jouw steun.
Met vriendelijke groet,

Annemarie Brijder
Campaigner

PS Vissen kunnen niet schreeuwen van de pijn. Jij kunt nu hun stem zijn. Laat jij je horen voor een beter vissenleven? Dankjewel.
=====================================
Zie ook: 
'Dierenmishandeling op 'ongekend' grote schaal' (zie ook de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)

'Boerenprotest, meer dan 1.000 kilometer file en media die als lobbyisten voor de boeren werken' (zie ook de links in dat bericht over de stikstofuitstoot)

'Brandbrief naar alweer falend Rutte 3 inzake biggensterfte, ofwel grootschalige dierenmishandeling blijft ongestraft'

'Miljoenen illegale biggen en varkens in Nederland, tezamen met alle andere schandalen: niets aan de hand volgens 'deskundige''

'Dierenmishandeling >> 'Kweekvis', de gruwelijke manier waarop deze dieren worden vermoord'


'Antibiotica: wetenschappers luiden de noodklok, die jammer genoeg enigszins vals klinkt........'

'Visolie: de mensparasiet >> nu ook krill voor walvissen en pinguïns in voedsel voor de mens.......'

'Dierenmishandeling promotie op Radio1.......'

'Wageningen Universiteit levert wat overheid en bedrijven willen horen......... Onafhankelijk onderzoek? ha! ha! ha! ha!'

En terzijde:
'Dierenmishandeling promotie geen probleem voor Reclame Code Commissie..........'

Mijn excuus voor de gebrekkige weergave.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten