Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 december 2018

BTW verhoging: Lodewijk Asscher valt ten overvloede nog eens door de mand als topleugenaar

Kwam op het Twitteraccount van Links_Huftertje een bericht tegen waaruit (ten overvloede) duidelijk blijkt dat Assscher een smerige hypocriete leugenaar is. Deze ploert was eerder en is nu zogenaamd tegen de verhoging van het lage btw tarief van 6 naar 9%, hier wat de PvdA vóór de stemming op 15 november jl. over die btw verhoging durfde te stellen, daarna zie je in het Twitterbericht hoe de PvdA stemde in de Kamer:


Amsterdam

Door op 15 augustus 2012

Lodewijk Asscher: stop de BTW-verhoging

Net nu de economie slecht gaat willen D66, VVD, CDA, Groenlinks, VVD en Christenunie het ondernemers nóg moeilijker maken door de BTW op veel spullen te verhogen. Een ronduit dom idee. Als de langstudeerboete kan worden gestopt, dan dit ook.
 De situatie voor ondernemers is ernstig. Ik spreek zelfstandigen. Winkeliers. Die vrezen het ergste. Mensen geven al weinig uit en dan willen de Kunduz-partijen de BTW gaan verhogen.
De cijfers vertellen een helder verhaal. Gezinnen geven minder uit, het aantal faillissementen neemt toe, de export alleen redt ons niet en zeker niet de middenstand. Juist op die producten waar het in de verkoop al niet goed mee gaat, komt een BTW-verhoging. Dit komt dan nog eens bovenop de forensentaks, die gezinnen ook geld uit de zak klopt. Het is een stapeling van domme maatregelen in een tijd waarin het economisch tegen zit.
Dichte winkels
Ik maak mij zorgen. De werkloosheid loopt op, er is bij dit kabinet en onder de Kunduz-partijen geen begin van besef wat er gebeurt onder ondernemers. Ik zie met eigen ogen hoe winkels sluiten in de straten waar ik doorheen fiets. Laat Den Haag wakker worden en deze onzalige plannen begraven.

Kost dit dan geen geld?’, vraag je je misschien af. Ja, natuurlijk. De Kunduz-partijen hopen €4 miljard binnen te halen door ondernemers af te knijpen. Een flink bedrag en ik zou dit dan ook nooit voorstellen zonder alternatieve dekking. Die is er: de PvdA in Den Haag maakte een tijd geleden al een begroting zonder deze BTW-verhoging. Dus het kan.
Ik heb er alle vertrouwen in dat de Tweede Kamer dit kan regelen. Als VVD, CDA, Groenlinks, D66 en de Christenunie willen, is alles mogelijk. De verhoging gaat pas in op 1 oktober, dus het kan. De weg is er, al wat nog ontbreekt is de wil.
========================================
(Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel!)

Replying to Overigens een grof schandaal dat de zogenaamde christelijke partijen CDA, CU en SGP de btw verhoging niet terug willen draaien..... Blijkbaar hebben de hypocrieten van die partijen nooit het nieuwe testament van de bijbel gelezen...... (hoe is het mogelijk dat christenen nog op deze partijen stemmen..??!!!)

Laten we hopen dat zeker de PvdA bij de volgende verkiezingen geheel wordt weggevaagd, dat zou meer dan verdiend zijn!!!

Zie ook:
'Duitsland verlaagt btw tarief op openbaar vervoer met 12%, waar Nederland de btw voor het OV verhoogde

'Nederlandse OV duurste in EU, terwijl het bij lange na geen alternatief is voor de auto

'Belastingschijven onrecht: Rutte 3 knijpt de onderlaag verder af met verhoging belastingtarief, terwijl de welgestelden een belastingverlaging krijgen'

'Rutte: het is een blamage als het nieuwe belastingplan niet doorgaat........ Het kabinet Rutte 2 is een blamage voor Nederland!!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten