Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 december 2018

VS dreigt Iran met militair geweld op beschuldiging van zaken die VS zelf op grote schaal begaat

Brian Hook, is director Policy Planning, een interne denktank van het VS ministerie van buitenlandse zaken en is de belangrijkste adviseur van oorlogsmisdadiger Mike Pompeo. In die hoedanigheid heeft Hook Iran bedreigd met militair geweld als het doorgaat met het verspreiden van wapens aan diverse groepen, waar deze opperploert uiteraard ook Jemen noemde.

In Jemen en Saoedi-Arabië zou 'rakettechnologie' van Iran zijn gevonden in de overblijfselen van door Houthi rebellen afgeschoten raketten...... Er is zegge en schrijve één onderdeel in de elektronica gevonden, dat in Iran werd geproduceerd, waar Hook niet over lult zijn de onderdelen uit westerse landen en zelfs uit de VS, die tegelijkertijd werden gevonden........ Bovendien, als er nu één land is dat de wereld volpropt met wapens is het de VS zelf wel!!

Het is als met de beschuldiging van de VS en Saoedi-Arabië wapens dat Iran wapens zou hebben verscheept naar Jemen, een beschuldiging van 3 jaar geleden, waar nog steeds geen flinter aan bewijs voor werd geleverd...... Wel is bekend dat 2 Iraanse schepen die werden onderschept en werden weggestuurd, humanitaire hulpgoederen vervoerde..... (al ver voor de Nederlandse giro 555 actie voor de aan honger lijdende Jemenitische bevolking.....) Juist die schepen zouden volgens Saoedi-Arabië en de VS (dat meehelpt aan de blokkade op zee) wapens hebben vervoerd, echter bij aankomst in de dichtstbijzijnde Afrikaanse haven werden de humanitaire hulpgoederen aangetroffen, zonder ook maar een pistool in de lading...

Het laatste geeft ten overvloede nog eens aan dat de VS actief meehelpt aan de genocide die de Saoedische terreurcoalitie aanricht in Jemen en alles doet om Iran te demoniseren, terwijl de V zelfs IS heeft geholpen aan wapens.....* Voorts heeft de VS aan de wieg van IS gestaan en begaat het zelf de ene grote oorlogsmisdaad na de andere, waarvan de allergrootste wel de illegale oorlogen zijn, die de VS voert waar het haar maar uitkomt.......

Kortom de VS is nog steeds op zoek naar de stok om de Iraanse hond te slaan en als zo vaak in het verleden, uiteindelijk is die stok niet nodig voor de VS om een land op volkomen valse gronden aan te vallen en grotendeels te vernietigen, maar ja, de VS is dan ook de grootste terreurentiteit op aarde..........**

De meest belachelijke opmerking van Hook in het hieronder weergegeven artikel is wel de opmerking dat de wereld streeft naar vrede in het Midden- Oosten en dat Iran dat frustreert, letterlijk: As the world strives toward peace and security in the Middle East, we are working to reverse advances made by Iran and its proxies over the last several years,” ha! ha! ha! ha! ha! ha ha! Wat een smerige oplichter!!

De wereld streeft naar vrede met de VS voorop en doet dit door zoveel mogelijk burgers te vermoorden, zo heeft de VS alleen deze eeuw al meer dan 2,5 miljoen mensen vermoord: -in: illegale oorlogen, -tijdens door de CIA georganiseerde opstanden en staatsgrepen, -met het standrechtelijk vermoorden van verdachten, waarbij meer dan 90% van de slachtoffers niet eens werd verdacht, dus veelal vrouwen en kinderen....... Het brandpunt van deze VS terreur lag in het..... Midden-Oosten!!!

Het volgende artikel komt van Middle East Monitor (MEMO): 

Military option on table against Iran: US envoy

December 2, 2018 at 10:56 am | Published in: Asia & AmericasIranMiddle EastNewsUS

F/A-18 Super Hornet and F/A-18 Hornet warplanes are seen on the flight deck of US aircraft carrier USS George Washington during its mission in the eastern Mediterranean Sea on February 21, 22017 [Murat Kaynak / Anadolu Agency]

The US will not hesitate to use military force against Iran, a State Department official said Thursday, displaying weaponry he said Tehran sent to different proxies.
The agency’s representative for Iran, Brian Hook, briefed reporters at a military base in Washington regarding Iran’s transfer of arms to proxy groups and the Tehran’s missile development.
He said the US prefers to engage with the country diplomatically, but the military option is on the table.
We have been very clear with the Iranian regime that we will not hesitate to use military force when our interests are threatened. I think they understand that. I think they understand that very clearly,” Hook said.
I think right now, while we have the military option on the table, our preference is to use all of the tools that are at our disposal diplomatically,” he added.
The US has taken a much harsher stance on Iran since President Donald Trump took office. Trump pulled Washington out of the Iran nuclear deal and reimposed sanctions on the Tehran earlier this month.
Hook unveiled evidence he said of Iran’s missile proliferation, and highlighted different weapons systems the US says were sent to proxies, with emphasis on Houthis rebels in Yemen.
He displayed an array of weapons picked up in Afghanistan, Yemen, Bahrain and Saudi Arabia, claiming they were of Iranian origin.
If Iran is found to have sent weapons systems to these places, it would be in violation of UN resolutions.
As the world strives toward peace and security in the Middle East, we are working to reverse advances made by Iran and its proxies over the last several years,” Hook said.
Many of the weapons Hook mentioned were obtained by Saudi Arabia, amid growing criticism in Washington of the US support for the Saudi-led coalition’s operations in the Yemeni civil war.
============================
* Zie: 'VS steun voor terreurgroepen IS (ISIS) en Al Qaida tot november 2018' (zie ook de links in dat bericht over VS steun aan terreurgroepen)

** Voor meer VS terreur zie:
'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........'

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........'
---------------------------------------------
Zie wat betreft Iran:
'VS plant een bombardement op een Iraanse kerncentrale, verkennende VS drone neergeschoten' (zie ook de links in dat bericht)
---------------------------------------------


'VN bespreekt humanitaire hulp aan Jemen met bewind in Teheran; voorts: hoe de Saoediërs en de VS Jemen vernietigen'
Yemen Be Damned, Pompeo Doubles Down on US Support for Saudi Arabia

'Blok (VVD 'minister' van BuZA) wenst in VN geen oproep tot wapenboycot te doen i.z. Jemen, in de VS blokkeerde huis van afgevaardigden een debat over de genocide in Jemen'

'Trump administratie staat op het punt de Houthi's in Jemen op de terreurlijst te zetten.......'

'Jemen: genocide en oorlog hebben tot nu toe al rond de 200.000 mensenlevens geëist.....'

'Amal Hussain, het meisje van 7 dat voor het westen symbool stond voor humanitaire crisis (lees: genocide) in Jemen, is overleden.......'

'Jemen: VS politici roepen uiterst hypocriet om een onmiddellijk eind aan de 'oorlog......''

'Saoedische terreurcoalitie stuurt 10.000 militairen extra naar de Jemenitische havenstad Hodeida >> de genocide in een hogere versnelling'

'Jemen: ware dodental door geweld Saoedische terreurcoalitie veel hoger dan eerder geschat'

'Jemen genocide: democratische oppositie steunt met bijna 100% Trumps terreuragenda, terwijl ze hem aanvallen op niet bewezen Russiagate......'

'Saoedi-Arabië bombardeert busstation in Jemen.......'

'Saoedische terreurcoalitie geeft eindelijk toe dat de aanval op een schoolbus niet gerechtvaardigd was......'

'Saoedische terreurcoalitie raakt alweer een bus met kinderen, dit keer tijdens een bombardement van een vluchtelingenkamp........'

'Genocide Jemen: 'eindelijk ontdekt' door reguliere media VS, nu nog Nederland en de EU'

'Saoedische aanval op schoolbus in Jemen: 43 kinderen vermoord......'

'Aanval op schoolbus Jemen, door Saoedi-Arabië opzettelijk als doel gekozen, geen reden voor VS veroordeling......'

'Bom waarmee schoolbus in Jemen werd getroffen is van VS makelij'

'Democratisch congreslid eist antwoorden over de rol van de VS bij de massamoorden in Jemen, zoals de aanval op een schoolbus'

'Saoedi-Arabië woedend over VN rapport waarin de waarheid wordt verteld over S-A en de oorlog in Jemen'

'Trump wijst elke bezuiniging af op de hulp van de VS voor de genocide die Saoedi-Arabië uitvoert in Jemen'

'8 miljoen Jemenieten, inclusief een groot aantal kinderen, dreigen te sterven van de honger........'

'Door VS geregisseerd bombardement op ziekenhuis Hodeida >> 50 doden......'

'Jemen, de gemartelde, vermoorde of 'verdwenen' Jemenieten, onder verantwoording van de Saoedische coalitie......'

'Jemen: de vergeten genocide en haar kinderslachtoffers.........'

'Saoedi-Arabië geeft toe in Jemen gruwelijke oorlogsmisdaden te hebben begaan.... ' (daarmee is ten overvloede nog eens duidelijk gemaakt dat ook de VS meewerkt aan oorlogsmisdaden en aan de genocide in Jemen.....)

'Agressie vanwege een vermeende gifgasaanval op Douma, terwijl de tienduizenden kinderen die in Jemen worden vermoord middels een genocide blijkbaar niet meetellen......'


'Congres VS geeft akkoord voor verdere steun aan de Saoedische genocide in Jemen......'

'VS versterkt militaire terreur t.b.v. genocide >> deelname aan aanval op Jemenitische havenstad Hodeida.......'

'VS en Groot-Brittannië weigeren een onmiddellijk staakt het vuren op haven t.b.v. door genocide geterroriseerd Jemen.....' (zie ook de links in dat bericht)


'Mike Pompeo (ex-CIA, VS min. van BuZa en 'christen') liegt openlijk over genocide in Jemen' (zie ook de links in dat bericht)

'Saoedi-Arabië heeft op verzoek van de VS intensief haar islam ideologie (en die van ISIS) verspreid.....' (soennitisch, terwijl het merendeel van de Jemenitische bevolking en haar beschermers, de Houthi's sjiitisch zijn)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten