Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 januari 2019

AMC (tv) 'stopt helaas met uitzenden'

Ziggo en KPN zijn per 1 januari jl. gestopt met de doorgave van het tv kanaal AMC  (American Movie Classics).

De tekst die ik van Ziggo te zien kreeg na afstemming op het bewuste kanaal luidde als volgt: 'zender is helaas gestopt met uitzenden...'

Uiteraard is dit gelul, Ziggo en KPN weigeren ondanks de grote winsten die ze maken, niet een prijsverhoging te betalen aan de eigenaren van dit kanaal, een kanaal dat door velen wordt gevolgd...... Ofwel je wordt ordinair opgelicht door deze kabelaars, terwijl je maandelijks een behoorlijk bedrag kwijt bent voor een abonnement (althans zeker in mijn situatie)......

Zelf volgde ik op AMC series als Humans en Into the Badlands, bovendien heb ik daar een aardig aantal films gezien, waaronder heel wat goede films.

De zoveelste keer dat kabelaars schijt hebben aan de klanten, waardoor je series die je volgt niet meer kan zien, anders dan via het internet. Eerder was het onder meer de beurt aan het Sci Fi Channel, dat nu 'door het leven gaat' als Syfy.

Dan vindt men het vreemd dat steeds minder mensen tv kijken en via het internet series en films gaan volgen/kijken.... Overigens is de Nederlandse tv dermate waardeloos dat je je afvraagt waarom er nog mensen zijn die de bagger van schreeuwende sportprogramma's, quizzen, kookprogramma's en programma's als fopsnorren verkocht (opsporing verzocht) willen zien...... Waar reality programma's wel de top van het baggeraanbod vormen, programma's die meestal niets met de werkelijkheid te maken hebben, maar dat terzijde...... (dat geldt ook voor de publieke omroepen, wat een waardeloze tv wordt daar gemaakt, lullig genoeg met ons belastinggeld..... Hetzelfde geldt voor radioprogramma's van de publieke omroepen)

PS: eerder werd ook HBO door Ziggo verwijderd uit het pakket, gelukkig kan je de series die daar werden uitgezonden, series als Game of Thrones nog wel volgen via Ziggo, daarnaast is er een beperkt pakket aan HBO films te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten