Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 januari 2019

Boskalis krijgt weer een 'mooie order' in het 'Midden-Oosten'

DeBeurs.nl meldde gisteren dat Boskalis een order van 40 miljoen dollar in de wacht heeft gesleept voor onderzeese werkzaamheden 'in het Midden-Oosten'.

Onlangs wist Boskalis zich al te nomineren voor een grote klus in Saoedi-Arabië*, uiteraard niet zo'n lekker bericht, daar Saoedi-Arabië een genocide uitvoert in Jemen en onlangs vooral veel kritiek kreeg voor de barbaarse moord op Khashoggi, die eerder als journalist voor het dictatoriale koningshuis in S-A werkte, maar zich enige tijd gelden tegen dit bloedige koningshuis heeft uitgesproken. Lullig genoeg was de ophef over die moord groot, terwijl men amper of totaal geen belangstelling had en heeft voor de gaande zijnde genocide in Jemen, zoals gezegd beiden wapenfeiten van Saoedi-Arabië.....

Blijkbaar heeft Boskalis toch commentaar gekregen voor de order in Saoedi-Arabië, vandaar waarschijnlijk dat men nu geen namen van landen noemt en spreekt over het Midden-Oosten, terwijl je er donder op kan zeggen, dat dit werkzaamheden zijn in opdracht van Saoedi-Arabië en de Golfstaten, ook al zijn onderwaterwerkzaamheden aan boorplatforms veelal in opdracht van de grote oliemaatschappijen..... Immers de opbrengsten van olie en gas gaan voor een groot deel naar deze dictatoriaal geregeerde landen, waarmee ze hun moorddadig werk in Jemen kunnen bekostigen...... (ook de Golfstaten vechten mee in Jemen als onderdeel van de Saoedische terreurcoalitie.....)

Ach ja wat wil je, als je ziet dat het afbraakkabinet Rutte 3 exportvergunningen verleent voor wapenonderdelen, waarbij de verantwoordelijke ministers, Kaag van D66 en zijne kwaadaardige hufterigheid Blok van de VVD, durfden te stellen dat het hier geen wapenexport betrof........

Wat een land.......

Hier het bewuste artikel van DeBeurs.nl:

Nieuwe klus voor Boskalis in Midden-Oosten
Gepubliceerd op 8 jan 2019 om 08:20 |

PAPENDRECHT (AFN) - Boskalis heeft een meerjarige overeenkomst getekend voor het leveren van zogeheten subsea services in het Midden-Oosten. Volgens de maritieme dienstverlener en baggeraar bedraagt de basiswaarde van het driejarige contract 40 miljoen dollar. Er is nog een optie om te verlengen.

Het gaat om een breed scala aan onderzeese diensten, waaronder integriteitscontroles van offshoreplatforms en inspecties van pijpleidingen evenals lichte bouwwerkzaamheden. Voor dit contract wordt het 'diving support'-vaartuig BOKA Constructor ingezet, uitgerust met een bemanning van duikers.
===================================
* Zie: 'Boskalis en Buitenlandse Zaken hebben lak aan genocide in Jemen'

PS: de hoogste tijd voor een bezoek van het koningshuis, geflankeerd door VVD opperschoften Rutte en Blok aan de koningshuizen (dictators) van Saoedi-Arabië en de Golfstaten, waarmee 'ons' koningshuis vriendschappelijke banden onderhoudt...... Het is nog steeds een gotspe dat W.A. en destijds minister van BuZa, PvdA plork Koenders op 24 januari 2015 de begrafenis van de vorige Saoedische dictator bezochten, ook toen was S-A al bezig met de genocide in Jemen...... Moorddadig Saoedi-Arabië, het land waar men zelfs mensen in het openbaar terechtstelt........ Hoe barbaars en achterlijk kan een land zijn...??!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten