Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 januari 2019

Intel investeert miljarden in een fascistische apartheidsstaat

DeBeurs.nl maakte afgelopen dinsdag bekend dat het VS bedrijf Intel miljarden dollars meer gaat investeren in Israël.....

Alsof Israël geen fascistische staat is na het aannemen van de natiestaat wet..... Alsof Israël niet een overduidelijk apartheidsbeleid voert...... Alsof Israël sinds vorig jaar maart niet meer dan 150 ongewapende Palestijnse demonstranten heeft vermoordt (waaronder kinderen, invaliden, medisch personeel en journalisten..)... Alsof Israël niet de ene massamoord na de andere op de Palestijnen begaat..... Alsof Israël geen terreur uitoefent in Syrië en daar diverse terreurgroepen heeft gesteund........ (zelfs IS = ISIS!)

Bedrijven als Intel zijn zo machtig dat ze volkomen schijt kunnen hebben aan de verontwaardiging onder haar klanten over zaken zoals hierboven beschreven, daar de meeste consumenten geen gelegenheid hebben om een computer zonder Intel-chip te kopen.... Ofwel dit soort bedrijven maken misbruik van hun machtspositie op de wereldmarkt, waar ze regeringen in hun zak hebben zoals in dit geval de Trump administratie, (al zit die administratie bomvol met lobbyisten voor Israël, het militair-industrieel complex, de oliemaffia, de bankensector en andere grote bedrijven als Intel.....)

Intel steunt met haar investeringen de onderdrukking van het Palestijnse volk, zoals de vele massamoorden die Israël begaat op die Palestijnen..... Ach ja, grote bedrijven hebben nooit moeite gehad met het steunen van fascistische en/of apartheidsregimes >> 'leve het ijskoude en inhumane neoliberalisme......'

Hier het bericht van de Beurs.nl:

Intel steekt miljarden in Israël

Gepubliceerd op 29 jan 2019 om 08:47 Reacties: 1 | Onderwerpen: Israël 

JERUZALEM (AFN) - Intel investeert omgerekend bijna 11 miljard dollar in Israël. De Amerikaanse chipgigant maakte al eerder bekend zijn productiefaciliteiten in onder meer dat land uit te willen breiden. De omvang van de investering, die duizenden banen moet opleveren, is nu door de overheid bekendgemaakt.

Volgens een Israëlische krant verwacht Intel een bijdrage van 10 procent van de overheid voor zijn investering. Intel wil onder meer zijn fabriek in Kiryat Gat uitbreiden. Er wordt nu gewerkt aan een plan voor continue investeringen in die productielocatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten