Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 januari 2020

Hennis-Plasschaert speelt de vermoorde onschuld in Irak

Vanmorgen in het Radio1 nieuws van 9.30 u. letterlijk het volgende bericht: 'Hennis-Plasschaert roept de autoriteiten in Irak op 'vreedzame betogingen' niet met geweld te onderdrukken en ze heeft de Irakezen opgeroepen de situatie in het land te verbeteren door weerstand te bieden aan corruptie en buitenlandse bemoeienis.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Waar haalt Hennis-Plasschaert ('speciaal VN gezand voor Irak) het gore lef vandaan? De meeste 'betogingen' in Irak zijn allesbehalve vreedzaam en te danken aan corruptie die de westerse bedrijven in Irak goed uitkomt....... (het gaat vooral om bedrijven uit de VS)

Bovendien is e.e.a. het gevolg van de illegale oorlog die de VS volkomen gebaseerd op leugens in 2003 tegen het land begon, een oorlog die in feite nog steeds niet is afgelopen en die intussen aan meer dan 2 miljoen Irakezen het leven heeft gekost, ofwel die zijn vermoord (massamoord) door de VS met hulp van een aantal NAVO-partners, waaronder Nederland..... Over 'buitenlandse bemoeienis' gesproken!!

Voorts heeft de VS in haar eigen duivelsstaart gebeten, door die illegale oorlog, immers de sjiieten waren al decennialang de onderdrukte meerderheid in Irak en met de val van het soennitische bewind van Saddam Hoessein kreeg deze meerderheid verreweg de overhand, wat ervoor zorgde dat Irak eindelijk vriendschapsbanden kon aangaan met Iran, dat gvd door de VS wordt beschuldigd van 'invloed uitbreiding......' Dezelfde VS met meer dan 800 militaire bases over de wereld; hoe bedoelt u 'invloed uitbreiding en het verstoren van de stabiliteit', wat de VS er altijd achter aanplakt..... Als er één land is wat instabiliteit brengt in het Midden-Oosten (en een groot deel van de rest van de wereld) en dat wereldwijd veel te veel invloed heeft, is het de VS wel!!!

Hennis-Plasschaert moet zich de oren van de kop schamen, wat denkt ze wel, lid van een partij die volmondig achter alle illegale oorlogen van de VS stond en nog staat, waardoor deze partij is gedrenkt in het bloed van onschuldigen....... 

Knettergek!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten