Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 januari 2020

VS verder op pad van censuur passend in een reli-politiestaat: verboden woordgebruik......

Dacht dat is ik het niet goed had gelezen, de kop van een nieuwe petitie van het Care2 team. De Centers for Disease Control and Prevention (een onafhankelijk VS overheidsorgaan, althans dat zou zo moeten zijn), heeft haar medewerkers geboden de volgende woorden niet meer te gebruiken: transgender, fetus, vulnarable, entitlement, diversity, evidence-based en science-based.......

Kortom de wetenschappers van dit instituut mogen in het vervolg bijvoorbeeld niet meer aangeven dat hun gegevens zijn gebaseerd op praktijk bewijs, of op een wetenschappelijk bewijs...... Het verbod van de woorden transgender en fetus maakt duidelijk dat de landelijke VS overheid en dan m.n. de Trump administratie, niet langer duldt dat de centra voor preventie en ziekte controle spreken over mensen die transgender zijn, een zonde volgens o.a. het christelijk geloof...... Het verbod op het woord foetus geeft aan dat men niet langer wenst te worden geconfronteerd met abortus, ook al een vloek in de kerk, abortus dat intussen in een aantal staten is verboden, zoals daar ook vergoedingen voor anticonceptie zijn geschrapt......(en zelfs vaak niet meer zijn te krijgen....)

Dat het woord 'kwetsbaar' (vulnarable) niet meer gebruikt mag worden duidt erop dat men niet langer onderzoeken wenst naar de gezondheid van kwetsbare groepen, die in veel gevallen niet verzekerd zijn, of die binnenkort hun ziektekostenverzekering kwijt zullen raken...... Het is duidelijk dat deze kwetsbare groepen zo'n slechte gezondheid zullen ontwikkelen dat ze zullen overlijden en kijk dat hang je niet aan de grote klok..... (althans als je een psychopathische rotschoft bent die over lijken gaat, ofwel als jouw naam Donald Trump is....) 'Logisch' het is verkiezingsjaar en dan wil je je achterban niet confronteren met verhalen over mensen die het financieel even slecht hebben als jouw kiezers en die nu overlijden als gevolg van uiterst inhumaan beleid, of beter gezegd: het reli-fascistisch beleid gevoerd door die Trump administratie........ (waar je als kiezer op deze ploert mede verantwoordelijk bent voor de doden die door zijn inhumane wanbeleid vallen....)

Onder mijn schrijven de Care2 petitie die wij helaas niet kunnen tekenen. Echter belangrijk genoeg om onder de aandacht te brengen daar veel prominente VVD'ers al een paar decennia jaloers kijken naar wat men in de VS de burgers aandoet en dat ten gunste van de (super) welgestelden (ofwel belastingverlagingen voor deze groep en de ondernemers die daartoe behoren....)..... Met de belastinghervorming door Rutte 3 wordt de grote onderlaag in ons land getroffen, terwijl de welgestelden een belastingverlaging krijgen..... (inderdaad naar voorbeeld van de VS en dan zitten er 2 christelijke partijen in Rutte 3, het CDA en de Christen Unie, een afbraakkabinet dat wordt gesteund door de fundi-christelijke partij, de SGP......)

Moet je nagaan dan zijn er nog mensen die zeggen dat er in Nederland geen grote inkomensverschillen bestaan, een leugen, die als deze door politici wordt gedaan, vervolgd zou moeten worden!! Ga maar na wat je overhoudt van een inkomen op het minimumloonniveau, waar maar liefst 37% aan belasting afgaat en waarvan je vervolgens een achterlijk hoge huur moet betalen (woonkosten die bijna 10% hoger liggen dan die van kopers), een belachelijk dure zorgpolis, de kosten voor gas en licht (veel huurders hebben een slecht geïsoleerd huis, deze mensen betalen zich scheel aan de kosten voor gasgebruik) en dan nog alle belastingen die van zo'n klein inkomen moeten worden betaald..... Vergelijk dat eens met mensen die meer dan 2 ton verdienen en die i.p.v. 51% dit jaar 49% gaan betalen......

Terug naar het onderwerp van dit bericht: met het verbod op de genoemde woorden gaat de VS verder op het doodlopende pad van een fascistische reli-politiestaat, een staat die niet alleen in eigen land terreur uitoefent, maar ook op meerdere plekken over de wereld..... Terreur waarbij in het buitenland, deze eeuw alleen al, meer dan 2,5 miljoen mensen door de VS werden vermoord in haar illegale oorlogen, of door één van haar NAVO-partners die zonder probleem meedoen aan deze oorlogen, zoals Nederland dat zich daarmee ook als oorlogsmisdadiger heeft ontpopt.......

The CDC Banned "Transgender," "Fetus," and Other Words in a New Repressive Crackdown. Demand the Health Agency Reverse Course Now!

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is the leading public health agency in the U.S. government. It does everything from conducting research on cures for illnesses to providing public service information. To be clear, its mission is based on science and health — not politics or religion.

Yet this year, the CDC told its scientists and other employees that they are now officially banned from using seven specific words or phrases in any of the official documents they're preparing for their 2020 budget. You might think these words must be focused on outdated or unscientific ways of thinking. Nope!

The seven phrases that CDC staff are prohibited from using are:
"vulnerable," "entitlement," "diversity," "transgender," "fetus," "evidence-based" and "science-based."

This new rule shows how fundamentalism is creeping further and further into our nation's government — and that is truly frightening.
Tell the CDC they must backtrack on their ideological hamstringing of the nation's top scientists.

When one CDC analyst found out about the new rules during a meeting, they said it was an eye-popping-out-of-the-head type moment. According to the analyst, people in the room were "incredulous," responding to the agency leaders by saying, "'Are you serious? Are you kidding?'"

This same analyst said they could not remember a single previous occasion when the CDC had forbidden words or phrases like these from being used in budget documents.

It's exceedingly clear that the CDC only banned these seven words as part of the Trump administration's aggressive right-wing agenda.
This is a direct attack on the LGBTQ community, reproductive rights, civil rights, and of course, on scientific and health research overall.

The CDC has no business muzzling its health researchers or turning science into some sort of fanatical, theocratic arm of the state.
Demand that the CDC reverse course on its prohibited words list and just focus on the nation's health!
===================================
Mijn excuus, bij plaatsing een fout in de kop over het hoofd gezien. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten