Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 januari 2020

Giftige dampen petrochemische industrie Pernis weer te ruiken tot in het centrum van Den Haag

Gisteren was het weer zover, tot 11.00u. 's morgens waren de giftige dampen van de petrochemische industrie in Pernis te ruiken tot in het centrum van Den Haag....... (en ja, daar moesten de kinderen ook doorheen toen ze naar school gingen...)

Je beklag doen heeft totaal geen zin, je krijgt niet eens een fatsoenlijk antwoord van Milieudienst Rijnmond..... Tot een paar decennia geleden gaf dit orgaan via radio en tv door wanneer er weer eens veel te veel giftige dampen werden geloosd door de petrochemische industrie en hoorde je in de nieuwsberichten hoeveel mensen er hadden geklaagd, echter daar heeft men een eind aan gemaakt.....

'Logisch toch', immers de verschillende overheden die hier verantwoordelijk voor zijn (alle 3, dus lokaal, regionaal en landelijk) werken vooral voor de belangen van het grote bedrijfsleven en daar is de petrochemische industrie een 'mooi voorbeeld van.....' Hoe bedoel je, de politieke bestuurders zijn onderdeel van een volksvertegenwoordiging? Oh, dat is de leugen die men het volk vertelt, zodat het niet door heeft belazerd te worden door het zittende kabinet dat de volksgezondheid als één van de belangrijkste zaken op de agenda zou moeten hebben staan...... 'Volksvertegenwoordiging?' Volksverlakkerij zal je bedoelen!!

Schande!!!!

Beste bezoeker, bij plaatsing vergeten: uiteraard is deze petrochemische stank een verschrikking voor mensen met long- en/of luchtwegklachten, ofwel: de overheid zou deze mensen moeten waarschuwen niet naar buiten te gaan, maar dat doet onze overheid niet graag..... Zie ook de zomers als er in België een smogalarm wordt afgegeven, gebeurt dit niet, of pas één of twee dagen later ook in Nederland...... De patiënten die hier last van hebben kunnen barsten, dit terwijl wij al het land zijn dat tot de EU landen behoort met de slechtste luchtkwaliteit...... (geplaatst op 21 januari 2020 rond 16.20 u.)

(ben overigens benieuwd wat een dergelijk enorme stankoverlast doet met het klimaat. Reken maar dat deze ook de klimaatverandering verder opjaagt, terwijl Nederland al een onevenredig grote aanjager is van de klimaatverandering, dit door de enorme uitstoot van methaangas door de gigantische veestapel van 500 miljoen dieren die jaarlijks in ons land worden vermoord......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten