Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 februari 2020

Genitale verminking op 100 meisjes uitgevoerd door artsen in de VS niet bestraft.....

Om kotsmisselijk van te worden, het bericht dat artsen in de VS op minstens 100 meisjes genitale verminking hebben uitgevoerd, ofwel ze hebben meisjes besneden (waarbij de clitoris wordt verwijderd; hoe gestoord moet je als arts zijn om iets dergelijks te doen??)...... Dacht dat artsen een eed moeten afleggen waarmee ze verklaren zich in te zetten voor de gezondheid van mensen die hun hulp zoeken vanwege een aandoening (of die nu fysiek of geestelijk is), blijkbaar is die tijd al lang voorbij..... Nogmaals: hoe kan een arts een genitale verminking uitvoeren bij meisjes, zodat hun seksuele beleving voor de rest van het leven enorm beperkt zal zijn, terwijl er geen enkele medische noodzaak is om een dergelijke schunnige ingreep te doen.....

Vreemd overigens dit getal van 100 meisjes, immers als je zoekt naar dit onderwerp kom je een fiks aantal artikelen tegen die over verschillende gevallen en aantallen gaan, waar dat getal van 100 overigens wel terugkomt, maar dat is het bericht waar Care2 een petitie voor op poten zette (november/december 2018). De artsen die verantwoordelijk waren voor de 100 meisjes die Care2 noemt, zijn vrijgesproken door de rechter in de VS, ofwel deze artsen voeren hun misdadige praktijken nog steeds uit, dus het aantal van 100 is zeker gestegen en waarschijnlijk meer dan verdubbeld!! (zo meer over de petitie van Care2)

Overigens geloof maar niet dat e.e.a. niet in Nederland gebeurt, al zal geen arts meewerken aan het besnijden van meisjes, zijn er buiten de officiële gezondheidszorg mafketels die dergelijke barbaarse ingrepen doen, zonder dat ze enige medische opleiding hebben en bijvoorbeeld geen hygiënische manier van werken kennen....... Voorts worden Nederlandse meisjes nog steeds genetisch verminkt als ze op vakantie zijn in het moederland van één van de ouders...... Vergeet niet dat meer dan 90% van de besneden meisjes hun leven lang pijn hebben en zeker in arme landen vaak overlijden tijdens het bevallen (de vagina wordt met grote regelmaat verkleind door deze deels dicht te naaien.....)

Afbeeldingsresultaat voor U.S. doctors who performed female genital mutilation on over 100 girls.

De hoogste tijd dat overtreders en daar versta ik ook de ouders onder, lange gevangenisstraffen (minstens 8 jaar) worden opgelegd als ze door de mand vallen, waarbij de ouders uit de ouderlijke macht moeten worden gezet en dat zou meteen ook voor de eventuele andere kinderen moeten gelden..... Als je dit als ouder toestaat ben je totaal ongeschikt nog een kind groot te brengen!!

Het Care2 team heeft 'Zero Tolerance Day', afgelopen donderdag aangegrepen om dit feit nogmaals in de openbaarheid te brengen (voor de tweede keer). Jammer dat men bij Care2 niet meteen heeft aangegeven of de petitie uit 2018 nog openstaat, ik heb deze destijds getekend. Op Facebook staat dat je deze nog kan tekenen, echter ben zoals gezegd niet zeker of deze nog openstaat, hier de link naar deze petitie,  als deze gesloten is staat dit daar aangegeven, helaas kan ik die pagina niet meer bereiken om dit te controleren, daar ik al getekend heb. Als je nog kan tekenen doe dan dan ajb en geeft het door! (gezien de tekst van het Care2 team, ben ik bang dat de petitie al is gesloten, vind het daarom vreemd dat Care2 niet een nieuwe petitie is gestart, dit onderwerp is het meer dan waard!)

Voorts ben ik van mening dat ook genetische verminking van jongens, anders dan uit medische noodzaak, afgelopen moet zijn! Te zot voor woorden dat deze ingrepen in Nederlandse ziekenhuizen worden uitgevoerd.....

Besnijdenis van meisjes en jongens gaat niet alleen volledig in tegen de kinderrechten, maar is in feite ook een misdaad tegen de menselijkheid!!

Update on the U.S. doctors who performed female genital mutilation on over 100 girls

Afbeeldingsresultaat voor U.S. doctors who performed female genital mutilation on over 100 girls.

Lauren W., Care2 Action Alerts <actionalerts@care2.com> 

Update: Today is International Day of Zero Tolerance for Female Genital Mutilation, But This Heinous Practice Still Happens...Even in the United States

Back in 1996, Congress passed a federal law banning FGM, defined as the partial or complete removal of the labia majora, labia minora, or clitoris. But then, in November 2018, a federal judge ruled that the ban was unconstitutional.



 Share With Friends!

This ruling means that future doctors will not be dissuaded from performing these atrocities as there would be no legal repercussions. Worse yet, the doctors involved in the November 2018 case who mutilated over 100 girls are still practicing medicine. This is dangerous and deplorable. Please use this day to share the petition on Facebook and demand that these doctors lose their right to practice medicine.

Thank you,
Lauren W.
The Care2 Petitions Team
================================
Voor meer berichten over deze gruwelijke praktijken, klik op het label 'besnijdenis', direct onder dit bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten