Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 oktober 2010

BP steunt fundamentalistisch christelijke republikeinen in de VS

Volgens een rapport, dat vandaag in de VS wordt gepubliceerd door Climate Action Network Europe, steunen een aantal grote Europese bedrijven zoals BP, Bayer en BASF kandidaten voor de "midterm' verkiezingen in de VS. Kandidaten als die van de christelijk-fundamentalistische Teaparty en andere super-rechts republikeinse kandidaten. Het gaat om de mening van die kandidaten over de opwarming van de aarde, zij ontkennen dat die opwarming door de mens wordt veroorzaakt. Van de wetenschappers op dat gebied is 95% er van overtuigd, dat die opwarming wordt veroorzaakt door menselijk handelen, onderbouwd met een groot aantal feiten op diverse gebieden.

Het is als met de katholieke kerk, die in een tijd van openbaarmaking door slachtoffers van kindermisbruik, uitgevoerd door geestelijken van die katholieke kerk, de gelovigen wijst op een smetvrije levenswijze volgens het eigen grote sprookjesboek plus aanhangende verordeningen. De vos die de passie preekt!

BP heeft net zo ongeveer de grootste olieramp ooit veroorzaakt in de Golf van Mexico...... Bayer en BASF hebben een heel foute rol gespeeld in nazi-Duitsland en ook na die periode op milieugebied een heel smerige rol gespeeld en die rol wordt nog steeds gespeeld door dumping van de meest smerige productie in ontwikkelingslanden (dat laatste betekend niet, dat hier in Europa niet meer vervuild, hier zijn de regels intussen al zover opgerekt, dat men ongestraft heel wat rotzooi mag lozen)..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten